Jaký obutí na R17?
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
nebál bych se te audiny,.. nějak zas tak skvěle ty diesly mejezdi... měl sem možnost si vyzkoušet 330d načipovaný na +-200k a nemluvě o obřim krouticim momenut a přišlo mě že dvoukilo jede docela lip a to mi turbo tlači buhvi kolik a buhvi kolik ma kobyl,ale 200 určitě nema
jinak 2,0TDI s 200PS se mi moc nezda
jinak 2,0TDI s 200PS se mi moc nezda
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
teoreticky je to možný, ale dvoukilo by mělo jít lépe po plynu a do otáček a pak je to loterie, ale neměl by si to projet bo koně u disla a benzinu jsou o něčem jiným, akorát ten krouták te může v otáčkách vymasit
hlavně si vyzkoušej nějakou trat vícekrát po sobě se spolujezdcem, který tu rovinu bude stopovat a zkus řadit při 6000 první jízdu
druhou při 6200, třetí 6400, čtvrtou 6600,
všechno tak 3x at je to trochu statisticky objektivní a potom si porovnej časy ne vždy vytáčení do maxima znamená nejrychlejší čas, je to od auta a křížení kroutáku a výkonu
hlavně si vyzkoušej nějakou trat vícekrát po sobě se spolujezdcem, který tu rovinu bude stopovat a zkus řadit při 6000 první jízdu
všechno tak 3x at je to trochu statisticky objektivní a potom si porovnej časy ne vždy vytáčení do maxima znamená nejrychlejší čas, je to od auta a křížení kroutáku a výkonu
děkuji...myslím že by tohlemoh být dobrý postup..hned jak roztaje sníh tak bude tvrdej trenink...Kentoya píše:teoreticky je to možný, ale dvoukilo by mělo jít lépe po plynu a do otáček a pak je to loterie, ale neměl by si to projet bo koně u disla a benzinu jsou o něčem jiným, akorát ten krouták te může v otáčkách vymasit
jako např já, omegu jsem prodal, tempru nadělil bráchovi, u fildy se zvedla kapota, v shadyne zmrzla voda a dvoukilo skládám
tak jsem si za 1500 koupil fáčko, skoro nejede, skoro nebrzdí, skoro nestartuje, netopí, volant se nedá házivostí udržet v rukách, silentbloky už to nemá, ale hlavně že mě to doveze na dílnu (1200 m) a zpět domů, jenom nepotkat poldy, bo toto se neoplatí pojištovat
tak jsem si za 1500 koupil fáčko, skoro nejede, skoro nebrzdí, skoro nestartuje, netopí, volant se nedá házivostí udržet v rukách, silentbloky už to nemá, ale hlavně že mě to doveze na dílnu (1200 m) a zpět domů, jenom nepotkat poldy, bo toto se neoplatí pojištovat
A jinak sem kamosovi rikal ze bych moh mit okolo 200 koni az dodelám ty upravy...a ten mu to rek tomu tipkovi s tou audinou a panacek zacal mit strach a zacal pry rikat ze asi na ten tuning nepojede bo jede nekam pryc a pak z nej vylezlo ze si mam pry dat s nim sprint ted v zime a jine blaboly bo začíná mít pěkný strach...a nakonec z něj vylezlo že dvoukilo je uplný shit a stare auto atd...prostě typický sráč...
A jednou sme se bavili on se chluvbil ze jezdi bezne 200 s plným autem lidi a že auto se ani nehne a sedí atd.což je možné bo je to auto staré rok tak se to od něj taky očekáva..ale je jen tak mimo řeč říkal že bych si asi s plným autem lidí nedovolil jet tak rychle bo nikdy nemuze clovek predstirat jestli mu tam nevleti nejaka sova ci neco...a vim co udelala napr. vrana pri 170 s celním i zadním sklem..a mít na svedomí 4 lidi.a on to ted na me vytahl ze sem uplny srac ze se bojim jezdit trosku rychlejc a ze nemini se mnou stracet čas nějakým trapným závodem atd...
no prostě některé lidi fakt nechápu...snad ste se spodobnými lidmi moc nesetkali protže to je fakt ubohost..
A jednou sme se bavili on se chluvbil ze jezdi bezne 200 s plným autem lidi a že auto se ani nehne a sedí atd.což je možné bo je to auto staré rok tak se to od něj taky očekáva..ale je jen tak mimo řeč říkal že bych si asi s plným autem lidí nedovolil jet tak rychle bo nikdy nemuze clovek predstirat jestli mu tam nevleti nejaka sova ci neco...a vim co udelala napr. vrana pri 170 s celním i zadním sklem..a mít na svedomí 4 lidi.a on to ted na me vytahl ze sem uplny srac ze se bojim jezdit trosku rychlejc a ze nemini se mnou stracet čas nějakým trapným závodem atd...
no prostě některé lidi fakt nechápu...snad ste se spodobnými lidmi moc nesetkali protže to je fakt ubohost..
to máš tak caizi
to jel vlak
a on byl ajznbonák
a jak ten vlak houk
tak jí ho tam fouk
hodně lidí nesnese porážku, a je taky hodně těch, co jen pomyšlení z porážky se můžou posrat, už jen podle kydů ti je jasný co je to za piču, bud rád, že nemusíš závodit, a že to ten frajer vzdal dřív, protože potom by se stejně vymlouval, že blbě zařadil anebo mu to podklouzlo, anebo cokoliv jinýho, prostě
piča pičou zůstane i když si vezme kalhotky
a taky piča je dobrá věc, ale nesmí to být chlap
to jel vlak
a on byl ajznbonák
a jak ten vlak houk
tak jí ho tam fouk
hodně lidí nesnese porážku, a je taky hodně těch, co jen pomyšlení z porážky se můžou posrat, už jen podle kydů ti je jasný co je to za piču, bud rád, že nemusíš závodit, a že to ten frajer vzdal dřív, protože potom by se stejně vymlouval, že blbě zařadil anebo mu to podklouzlo, anebo cokoliv jinýho, prostě
piča pičou zůstane i když si vezme kalhotky
a taky piča je dobrá věc, ale nesmí to být chlap
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
howado: jo
caizi: je to zmrd, buď rád, že závodit nemusíš, protože se přihodit může cokoliv a kdyby si vyhrál, tak se bude stejně cukat, takle seš morální vítěz ty
jinak já nejsem určitě nejlepší sprinter - taky jsem to zkoušel jenom párkrát a kromě jednoho vítěství, kdy se mi to fakt povedlo, jsem nic nepředvedl
caizi: je to zmrd, buď rád, že závodit nemusíš, protože se přihodit může cokoliv a kdyby si vyhrál, tak se bude stejně cukat, takle seš morální vítěz ty
jinak já nejsem určitě nejlepší sprinter - taky jsem to zkoušel jenom párkrát a kromě jednoho vítěství, kdy se mi to fakt povedlo, jsem nic nepředvedl