OT
Re: OT
Tohle je první část, kdy vypisuju na textovej LCD. To musím stihnout do vánoc. V druhý části to bude vypisovat na grafickej displej, bude tam GPS a ještě pár hraček (viz 2 nebo 3 strany nazpět).
Co to bude stát nevím, ale každopádně adaptace na 200SX bude chvilku trvat, protože budu muset odměřit nanovo vaše čidla.
-> Myšák: Céčko je daleko jednodužší, jak assembler. Pokud jsi někdy v něčem programoval (delphi, java,...), tak je to hodně podobný.
Co to bude stát nevím, ale každopádně adaptace na 200SX bude chvilku trvat, protože budu muset odměřit nanovo vaše čidla.
-> Myšák: Céčko je daleko jednodužší, jak assembler. Pokud jsi někdy v něčem programoval (delphi, java,...), tak je to hodně podobný.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
tak to prodavej v sade na nejaky overeny pridavne cidla ne ?
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Tak asi by to taky šlo...Svobda píše:tak to prodavej v sade na nejaky overeny pridavne cidla ne ?
Zatím mě nejvíc trápí to čidlo absolutního tlaku, kde seženu. Vím, že spousta z vás má elektronickej Boost budík, ale zas ten kvůli tomu kupovat nechci. Ale kdyby měl někdo samostatný čidlo, tak mi pošlete SZ. Ď.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
- J3tb0Y
- user
- Kontaktovat uživatele:
Prosport to predava aj samostatne http://prosportgauges.com/electric-boost-sender.aspxTrinom píše:Tak asi by to taky šlo...Svobda píše:tak to prodavej v sade na nejaky overeny pridavne cidla ne ?
Zatím mě nejvíc trápí to čidlo absolutního tlaku, kde seženu. Vím, že spousta z vás má elektronickej Boost budík, ale zas ten kvůli tomu kupovat nechci. Ale kdyby měl někdo samostatný čidlo, tak mi pošlete SZ. Ď.
Zelená S14a APEX-I BESTIA v hlavnych ulohach: Apexi power FC,turbo Apexi AX53B70, EBC Apexi AVCR tlak 1,1bar,sanie Apexi Power intake pre z32maf, vacky greddy in-256, ex-264, komplet nerez vyfuk Apex sensible twin exit, zvody Apex Type 2 stainless tubular manifold, FMIC no name, vstreky denso 550, shortshift, HKS SSQV, denso iridium, exedy paddle clutch kit , koni sport tlmice a H&R pruziny -30mm dole, apex 324mm brake kit + dosky ferodo 2500 vzadu brembo kotuce + dosky EBC redstuff.
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
No tak to potom nevim...Musim mu o tem aute pozistovat vic.. Alu uz sa do mna zacina navazat...Zacina ma sr*t...Koudy píše:Mě to příde jako 5val, ten má 220k v základu.
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
Ta kulicka tam neni zas tak uplne nutna. Slouzi spise pro presnejsi ulozeni.MYSAK píše:Woyta - za tu kulicku tam neco taha? nevim jaky to ma rozmery ale neco podobnyho se prodava bezne.
Velikost zakladny je asi 10x11mm.
Sehnat stejne jdou jen kousky bez kulicky.
http://www.ctscorp.com/components/Datasheets/251.pdfProbably I found the manufacturer - it's CTS Corporation. Look for 251 series.
I checked resistance in mine, and they are 10kOhm, probably 40 deg. of effective angle with +/- 10% tolerance, 5mm thick "F" trimmed 12mm shaft, without center cap and no bushing, so you have ordering number: 251 B 12 F 103 A 1 N.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
jooo ještě že si tu můžu počíst o věcech kterejm hrozně rozumím
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
Znas neco maleho, vhodneho a odolneho?
Tohle pri zavodnim razeni ponekud trpi.
Tohle pri zavodnim razeni ponekud trpi.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
To vypadá zajímavě. Přečetl jsem si od tebe SZku a uvidím, jak miguel odpoví. Každopádně díky za link.J3tb0Y píše:Prosport to predava aj samostatne http://prosportgauges.com/electric-boost-sender.aspx
PS: Posílaj bez problémů do ČR? Na eBay jsem totiž našel prd.
PS2: Maličko jsem si hrál - logo na úvodní obrazovce po zapnutí.
Taky se pochlubim, napis na displej umim i v tom mym assembleru :D
Tohle je muj nedokoncenej projekt, mela to bejt ridici jednotka pro stroj na odvijeni a strihani spiraly do kalendaru atd.. ale uz pri tvorbe sem to resil jako univerzalni takze defakt programovatelnej automat na cokoli Bezi to na PICu 16F877, 8 vstupu (par analogovejch) 8 vystupu, 5(6) tlacitek + lcd
BTW: mam tu i naky sracicky kolem atmelu kdybys chtel
Tohle je muj nedokoncenej projekt, mela to bejt ridici jednotka pro stroj na odvijeni a strihani spiraly do kalendaru atd.. ale uz pri tvorbe sem to resil jako univerzalni takze defakt programovatelnej automat na cokoli Bezi to na PICu 16F877, 8 vstupu (par analogovejch) 8 vystupu, 5(6) tlacitek + lcd
BTW: mam tu i naky sracicky kolem atmelu kdybys chtel
Oh my fuckin' god!
PS: Tenhle displej mám taky ... a ten zelenej výš stál taky tak
PS: Tenhle displej mám taky ... a ten zelenej výš stál taky tak