Zavařit nebo dát VLSD???
To by mě taky zajímalo Fajráku... gum není nikdy dost...PDK200SX píše:"v podstatě zadarmo" Ty by se mi šikli taky. Za kolik je "v podstatě zadarmo"??Fire píše:no tak to máte alespoň levné driftování , kdyby někdo chtěl tak můžu sehnat 15 gumy na drifty v podstatně zadarmo .
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
to by melo byt snad stejny ne?? kdyz jde vykon v pomeru 50x50 a nebo pri zatizeni na jedny strane treba 60x40 tak je to furt 100% vykonu tedy pukud nepocitame prokluz kol..to by se na case odrazilo
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Lefa: A právě s open diffem při stejnym plynu prohrabeš víc, protože se ti všechen krouťák přenáší na jedno kolo, zatimco s LSD se ti přenášej více méně na obě kola stejně, proto to tolik nehrabe...
Takže s LSD můžeš mít rozjezd agresivnější než s open a tim pádem ryhlejší...
podle mě...
podle mě...
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
jo ale jak sem psal, kdyz nebudes brat v uvahu prokluz kol tak co se tyce vykonu na kola by to melo bejt stejny jak s VLSD tak s open diffemareuratty píše:Lefa: A právě s open diffem při stejnym plynu prohrabeš víc, protože se ti všechen krouťák přenáší na jedno kolo, zatimco s LSD se ti přenášej více méně na obě kola stejně, proto to tolik nehrabe...
podle mě...
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
GO motoru by kentoya
Přesně tohle jsem myslel, takže s tím naprosto souhlasím.areuratty píše:Lefa: A právě s open diffem při stejnym plynu prohrabeš víc, protože se ti všechen krouťák přenáší na jedno kolo, zatimco s LSD se ti přenášej více méně na obě kola stejně, proto to tolik nehrabe...
podle mě...
mám doma ještě jeden open že bych ho taky skusil zavařit
BLACK GOLD S13
ALFA ROMEO 166 2,4 JTD
Dirt Bike 250cc
Lovecké Potřeby http://lovpot.cz/
Výroba Nábytku z Palet http://lovpot.cz/index.php/nabytek-z-palet-new-a166
ALFA ROMEO 166 2,4 JTD
Dirt Bike 250cc
Lovecké Potřeby http://lovpot.cz/
Výroba Nábytku z Palet http://lovpot.cz/index.php/nabytek-z-palet-new-a166