Sháním hever ...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
no ja sice 200-ku nemam, ale mal som a som odhodlany mat zas... no a vzhladom k tomuto faktu mi pride jednoduchsie behat tu po fore priebezne a vzdelavat sa, ako potom ked si ho kupim naraz studovat co kto napisal za cely rok
no ale snad Vam tu neprekazam
no ale snad Vam tu neprekazam
200SX bola a casom urcite zase bude
200sx bude
200sx bude
pablo
Vita.s13 píše: takovejch prispevku v tematu o koupi heveru? To sem nezral. Vypada to spis jako by se tu prodavali nejaky levny turba nebo se tu probirali zensky
co te sere kazdy kdy by ji prodal ten hever co nosi u sebe to by pak nevedela kterou tyci skorej dvihat
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak na probirani zenskych si zalozte neco jinyho ... :-) Tdy se rozebiraj jedine hevery
Jinak nekdo tu pronesl neco o dvoreni ... nevim, nevim, ale nedvori se spis chlapi zenskym nez naopak? Ale dneska je to uz vsechno enjak prevraceny ... kdyz hce zenska chlapa, taxi ho musi ulovit a stary dobry casy, dky lovili chlapi, sou uz davno fuc ... Fnuk, fnuk ...
Jinak nekdo tu pronesl neco o dvoreni ... nevim, nevim, ale nedvori se spis chlapi zenskym nez naopak? Ale dneska je to uz vsechno enjak prevraceny ... kdyz hce zenska chlapa, taxi ho musi ulovit a stary dobry casy, dky lovili chlapi, sou uz davno fuc ... Fnuk, fnuk ...
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic
EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR
EX: Opel Omega "A" ...
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ale houby ... aj nebydlim v praze ... ale u nas sou zase neandrtalci a z nich bych enchtela ani jednoho ... v Praze sou chlapi akrtivni,a le az tak po 40tce, kdyz uz maj rodinu a chytaj druhou mizu ... to me atky nebere ... chjo ... este, ze mam autiko :-))))
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
No, ja si nevybiram ... protoze kdyz si vyberu, je to spatne a on me nechce ... takze na to kaslu a nechym se lovit ... coz je ovsem jeste vetsi tragedie .... protoze me vetsinou ulovi idiot a nebo si ze me chlapi jenom dšelaj srandu ... hmmmmmm ... nemit autiko, taxem asi radne nastvana ...