D vystupok na vacke nehra ziadnu ulohu pri otacani cas snimaca a jeho pritomnost alebo stav nemaju ziadny vplyv na presnost snimania vacky, tolko k jeho dolezitosti.Fizzbiker píše: pro nase hrani (dle meho) zcela dostacuje seriovy CAS v dobrem stavu spravne namontovany (rovna prsa, neulomeny Dvysutupek, nevychozene loziska v CASu atd...)
Rozvodove remene sa pouzivaju v aplikaciach pre radovo vyssie presnosti ako je potrebne pre motor a cuduj sa svete nemaju problem s pruzenim,vlnenim alebo ako ste to nakoniec nazvali. Ale samozrejme ja mam problem s vnimanim...to je tazke,ked sa to najprv natahuje,potom vlni a vo vysledku meni snimanie vacky. Hodne by mi pomohol s chapanim konkretny dokaz ako sa to deje. Hadam nenechate jedneho blbecka medzi chapavymi...
moj mozog ma sice problem s chapanim, ale vymluvim ti to jednou vetou: vacka netoci cas-em cez dva do seba zapadajuce D vystupky. No a je to.Fil píše:
Edit: Ještě mě tak napadlo, když je trigger pevně na klice a čidlo pevně na bloku nikde není prostor na nepřesnost, když ale cas-em točí vačka přes dva do sebe zapadající D výstupky které po těch letech na sebe určitě nedoléhají bez vůle...
Prostě mi nikdo nevymluví, že snímat kliku na vačce je blbost...
dufam ze som neurazil ani jednehoz citovanych.