new begining
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-kenyh+Jul 8 2004, 06:44 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (kenyh @ Jul 8 2004, 06:44 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> z venku vypadá docela dobře koukam ?e má? ty samý kola co já, kdyby ti přebejvali pokličky tak jednu koupim [/quote]
no jestli sem se dobře díval tak tam pukličky vůbec nejsou ... ale bez nich je to stejně hezčí
no jestli sem se dobře díval tak tam pukličky vůbec nejsou ... ale bez nich je to stejně hezčí
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-Mr.FU+Jul 8 2004, 11:48 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Mr.FU @ Jul 8 2004, 11:48 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> To je super Martine, jsem rád, ?e u? bude? brzy zase jazdit. [/quote]
dík, ale ono to zas tak brzo nebude ... teď mě to čeká celý rozebrat a pak slo?it ze dvou jedno ... kdy? to bude do konce srpna tak abych stihnul sraz tak budu skákat nad?ením
dík, ale ono to zas tak brzo nebude ... teď mě to čeká celý rozebrat a pak slo?it ze dvou jedno ... kdy? to bude do konce srpna tak abych stihnul sraz tak budu skákat nad?ením
<!--QuoteBegin-Martin_534+Jul 8 2004, 01:42 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Martin_534 @ Jul 8 2004, 01:42 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> <!--QuoteBegin-Mr.FU+Jul 8 2004, 11:48 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Mr.FU @ Jul 8 2004, 11:48 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> To je super Martine, jsem rád, ?e u? bude? brzy zase jazdit. [/quote]
dík, ale ono to zas tak brzo nebude ... teď mě to čeká celý rozebrat a pak slo?it ze dvou jedno ... kdy? to bude do konce srpna tak abych stihnul sraz tak budu skákat nad?ením [/quote]
Hlavně to neuspěchej, práce kvapná málo platná, a v tomto případě to platí dvojnásobně, lep?í pro?vihnout jeden srazík, ne? to někde roz?vihat.
dík, ale ono to zas tak brzo nebude ... teď mě to čeká celý rozebrat a pak slo?it ze dvou jedno ... kdy? to bude do konce srpna tak abych stihnul sraz tak budu skákat nad?ením [/quote]
Hlavně to neuspěchej, práce kvapná málo platná, a v tomto případě to platí dvojnásobně, lep?í pro?vihnout jeden srazík, ne? to někde roz?vihat.
Nissan 200SX, r.v. 1990.
Nový lak.
GO Motoru.
Nové turbo.
A jezdí :-)
Nový lak.
GO Motoru.
Nové turbo.
A jezdí :-)
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-Mr.FU+Jul 8 2004, 01:56 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Mr.FU @ Jul 8 2004, 01:56 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Hlavně to neuspěchej, práce kvapná málo platná, a v tomto případě to platí dvojnásobně, lep?í pro?vihnout jeden srazík, ne? to někde roz?vihat. [/quote]
no právě ... v nejhor?im to svěřim nějakýmu odborníkovi :-))
no právě ... v nejhor?im to svěřim nějakýmu odborníkovi :-))
Kdyz jsem loni shanel novou kastli pro sebe tak jsem na nej narazil(teda jestli je to ten z Usti).Tehdy klucina nevedel co by za nej chtel.Jeste mel i motor(uz nefunkcni).Predstavte si ze to auto ukradli nejaci blbecci kteri se chteli jen povozit.Po divoke jizde prorazili vanu,coz jim ani v nejmensim nevadilo a nedlouho pote se jim vsechno kouslo(mot. i turbo).Kluk pry byl docela vedle kdyz mu policie brnkla ze nasli jeho auto a prisel si pro vrak.Ta kastle nevypada spatne Marto ale me tehdy odradily ty drobne oderky a nutnost noveho laku.Ale to ty musis udelat stejne takze je mozna lepsi prehodit motor a kastli si vymazlit.Preju hodne stesti pri zvelebovani.
200sx s13 r.v.91
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-sprinter+Jul 8 2004, 07:19 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (sprinter @ Jul 8 2004, 07:19 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Kdyz jsem loni shanel novou kastli pro sebe tak jsem na nej narazil(teda jestli je to ten z Usti).Tehdy klucina nevedel co by za nej chtel.Jeste mel i motor(uz nefunkcni).Predstavte si ze to auto ukradli nejaci blbecci kteri se chteli jen povozit.Po divoke jizde prorazili vanu,coz jim ani v nejmensim nevadilo a nedlouho pote se jim vsechno kouslo(mot. i turbo).Kluk pry byl docela vedle kdyz mu policie brnkla ze nasli jeho auto a prisel si pro vrak.Ta kastle nevypada spatne Marto ale me tehdy odradily ty drobne oderky a nutnost noveho laku.Ale to ty musis udelat stejne takze je mozna lepsi prehodit motor a kastli si vymazlit.Preju hodne stesti pri zvelebovani. [/quote]
díky, nevim jestli je to auto z usti, já ho koupil v praze na vrakáči jediný co mě zará?í je ?e motorovej prostor je celej černej a zbytek modrej ... no uvidíme na co narazim a? to rozeberu co to půjde ... vnitřek je pod plastama uplně nádhernej
jinak lak samo časem bude, ale nechám to rovnou a? z nějakym bodykitem a mo?ná nechám i tudle modrou proto?e vypadá docela zajímavě
jinak se tomu po připojení baterie i rozsvítili kontrolky :-))
díky, nevim jestli je to auto z usti, já ho koupil v praze na vrakáči jediný co mě zará?í je ?e motorovej prostor je celej černej a zbytek modrej ... no uvidíme na co narazim a? to rozeberu co to půjde ... vnitřek je pod plastama uplně nádhernej
jinak lak samo časem bude, ale nechám to rovnou a? z nějakym bodykitem a mo?ná nechám i tudle modrou proto?e vypadá docela zajímavě
jinak se tomu po připojení baterie i rozsvítili kontrolky :-))
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-Petrking+Jul 9 2004, 01:16 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Petrking @ Jul 9 2004, 01:16 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Prozradis nam, kolik tahle karka stala ? Urcite nejsem sam, kdo je zvedavy ? [/quote]
no jasně neni to nic tajnýho 19000,-
no jasně neni to nic tajnýho 19000,-
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-Petrking+Jul 9 2004, 01:09 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Petrking @ Jul 9 2004, 01:09 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> tak to jooo to se da...
I kdybys to nepredelaval, tak mas minimalne furu nahradnich dilu, pokud to neni uplne rozbity [/quote]
to jo, náhradních dílů mám fakt spoustu, u? je ani nemam kam dávat
asi by byly na prodej sedačky, a plasty v interieru, nezrezlý - resp. nejspí? u? vyvařený výko kufru, zadní světla, nárazník, originální fejfuck )) ... zbytek se uvidí a? to začnu skládat dohromady :-)
I kdybys to nepredelaval, tak mas minimalne furu nahradnich dilu, pokud to neni uplne rozbity [/quote]
to jo, náhradních dílů mám fakt spoustu, u? je ani nemam kam dávat
asi by byly na prodej sedačky, a plasty v interieru, nezrezlý - resp. nejspí? u? vyvařený výko kufru, zadní světla, nárazník, originální fejfuck )) ... zbytek se uvidí a? to začnu skládat dohromady :-)