tak ted jsem zjistoval v nissanu hydrostely na CA a chteji za ne 2500 Kč s dph za kus...
...dokazu je sehnat origo za 15600 bez DPH sadu...final cena...s fakturou.
Hydrostely na CA-ko
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tady jeste tak pred 1,5 rokem byli za 13USD za kus a ted 32USD
forum/viewtopic.php?t=8185
Gerox jestli chces kupovat tak porad to od nich vyjde levneji... sada za cca 13litrů včetně DPH, cla a poštovného
forum/viewtopic.php?t=8185
Gerox jestli chces kupovat tak porad to od nich vyjde levneji... sada za cca 13litrů včetně DPH, cla a poštovného
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
hydroštely zvládáme od 912,- /kus vč DPH pro CA18DET pro SR20DET je zvládám za 497,- kus vč DPH.
Předem upozorňuji že jde o běžnou EU druhovýrobu - levnejší alternativu pro Geroxovo JPN dovoz.
Předem upozorňuji že jde o běžnou EU druhovýrobu - levnejší alternativu pro Geroxovo JPN dovoz.
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
právě je řeším na galanta a jediné co jsem se dočetl o neoriginálech je to,že ti co je použili si po krátké době nadávali do blbců a kupovali pak stejně origo. takže taky koupím origo
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
věřím kvalita druhovýroby se diametrálně liší, bohužel nelze říci že hydroštely od tohohle druhovýrobce jsou ve všech autech špatné zatímco ta od druhého ne.blázen píše:právě je řeším na galanta a jediné co jsem se dočetl o neoriginálech je to,že ti co je použili si po krátké době nadávali do blbců a kupovali pak stejně origo. takže taky koupím origo
Většinou je to motor od motoru ( typově ) stejně 90% hydroštelu sjíždí z jedné linky
Každopádne pokdu na to lidi mají doporučuji jednoznačne originály, pokud má někdo málo pnez je to sázka do loterie pokud nekoupí ty které s ejiným na tom samém motoru osvědčily ( třeba Ajusy pro golfy, jsou udajn elepší jak originál VW - alespon mi ti tvrdilo nezávysle na sobe nekolik mechošů co se zabývaj jen VW a jiné než od ajusy nechtej..
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
to je docela možné, já psal to co jsem tak vyčetl na netu všeobecně na dalších forech.. zase je lepší koupit origo, když je jde sehnat levněji třeba právě z JPN když se něco objednává
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..