VYKRADENÁ GARÁŽ
VYKRADENÁ GARÁŽ
Tak se u me veci po Heinim ani moc neohraly. Vratil jsem se z vikendu, u garaze vylomenej zamek a vypaceny vrata. IC na tvinturbo se sadou al.trubek a potruby vyfuku Megan racing pryc. Co je perlicka, ukradli mi i lahev brzdovky ale nechali tam netceny dva vyfuky od Blitze, bovy a stavitelny ramena. Clovek by si rek ze spis vezmou uni dily, ty mi ale nechali, zato vzali veci na 300ZX. A mesic po tom co nekdo ukrad trikilo Heinimu. Divny veci...
Re: VYKRADENÁ GARÁŽ
Ty kreténi si ty auta a díly vybírají snad tady Zabít je málo
91' RS13 SR20DET - PRO SPEC
https://www.youtube.com/watch?v=H61xLeyxPXY
https://www.youtube.com/watch?v=H61xLeyxPXY
Určite nekdo čte forum a pak jen sleduje v určitejch mestech kde jenejakej pohib.Melo by se to tady nejak zabezpečit ale nevim jak asi nepsat žadyn info a nefotit ale to zas bude forum o ničem:(
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
No jo - tak jestli tohle čte ten co to krade .... tak toho už nech a vrať ty věci ! ( vim je to k zasmání ale je to jediný co můžeme takhle udělat ) ale dost mě mrzí co se děje - protože tyhle auta jsou moc hezký a člověk si s tim dá práci , narve do toho nejen peníze ale i kus sebe , dá do toho spoustu nervů a dřiny a pak přjde nějakej <!> a všechno zhatí ale musíme se smířit s tim že takový byly , sou a budou ! Tak radši všechny věci domu pod postel :/
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
Jj, z vyfuku uz mam nocni stolek, jen to auto se mi nejak ne a ne do bytu vejitOndraS13 píše:Tak radši všechny věci domu pod postel :/
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
nebo si nakej mantak rekl, jee to je peknej chladic ten se mi bude hodit do zigula a brzdovka mi taky tece tu beru...
jsou to zmrdi...
jsou to zmrdi...
Asi tak Ondro, jestli je to jeden a ten samej nebo ne ale az ho nekdo chyti pricinu tak se bojim ze uz ani policajti nebudou muset jezditOndraS13 píše:No jo - tak jestli tohle čte ten co to krade .... tak toho už nech a vrať ty věci ! ( vim je to k zasmání ale je to jediný co můžeme takhle udělat ) ale dost mě mrzí co se děje - protože tyhle auta jsou moc hezký a člověk si s tim dá práci , narve do toho nejen peníze ale i kus sebe , dá do toho spoustu nervů a dřiny a pak přjde nějakej <!> a všechno zhatí ale musíme se smířit s tim že takový byly , sou a budou ! Tak radši všechny věci domu pod postel :/
Nissan Sunny GTi N13 - CA18DE
Nadruhou stranu neni se co divit, kdyz si tu kazdej zalozi "projekt" a pak tam nechava spz na fotkach... to uz je pak otazka dnu, kdy se nekomu zalibi, podle spz si najde adresu a zjisti si, kdy to auto a kde parkujevrtas píše:Ty kreténi si ty auta a díly vybírají snad tady Zabít je málo
- tomita
- user
- Kontaktovat uživatele:
Presne tohle jsem chtel rict. Prave proto davam fotky vzdy bez SPZ, o to vic zamrzi, kdyz nekdo sem da fotku auta nekoho jinyho a neda si tu namahu (treba 30sec. v paitnu) zamalovat tu spz.
S14a RB25
Je to tak bud když si fotim auto tak bez SPZ nebo Proste predelat v primitivnim malovani vyřezat nebo zabarvit.Taky fotky ktery mam tak sou stary SPZ na aute takže se nebojim.ALe jak si budu nekdy fotit auto tak bacha nato a už tolik fotit nebudu protože nechci byt bez auta.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
máš to úplně jedno..já vím,že v awataru máš prostějov a že tam bude jen jedno bílé SX..takže si myslím,že když tam vyjedu za slunného dne, pojezdím,tak tě potkám a vnoci si bez auta..
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Je to tak maš proste pravdu.Neubranime sse tomu.
moje anglicka 300 na britskych znackach asi nebude moc atraktivni
Proč mám asi v místě bydliště uplnou kravinu? I když si nejsem jistý účinností SPZ jedině zamalovávat, to je fakt.
SPZ bych zase tolik vahy neprikladal... Ja mel trebas garaz hezky zastrcenou v radovkach, nikomu jsem ji neukazal a stejne me vybrali. Navic jen tu mou a nejakej deda co parkuje vedle mi rikal ze za 30 let nepamatuje ze by tam nejakou garaz vykradli...