Foto modelů aut, pokec a rady
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
Foto modelů aut, pokec a rady
napadlo me zalozit vlakno pro nas co se radi patlame s detailama v malem meritku, ale s nemene velkou vasni jak pro 1:1. sam sem akorat dopatlal skyline R32, tak sem si vymyslel tohle vlakno. muzeme si tady predavat rady, typy a triky a samozrejme se chlubit svyma vytvorama tak tady sou moje:
- Přílohy
-
- fora3.jpg (103 KiB) Zobrazeno 6825 x
-
- fora2.jpg (106.97 KiB) Zobrazeno 6825 x
-
- fora.jpg (109.03 KiB) Zobrazeno 6823 x
Re: Foto modelů aut, pokec a rady
Jestli chodíš na stránky Nissan klubu tak se mrkni do profilu uživatelky Doris - dělá ůžasný modely
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
koukal sem no. ma to kvalitne zpracovany, ale na muj vkus takovy suchy... neco tomu chybi. kazdopadne co se tyka kvality odvedeny prace, tak nema chybuFire píše:Jestli chodíš na stránky Nissan klubu tak se mrkni do profilu uživatelky Doris - dělá ůžasný modely
Hej, konečně vlákno pro mě
Zítra něco naleju
Zítra něco naleju
fun: 200SX S13 CA18DET
Daily: Lexus IS200 kombajn
Weekend: Celica 5g 4A-FE
Pokud se nepletu tak Doris ma modely kompletne vlastni vyrob z papiru takze klobouk dolu Jinak taky mam modylek dokonce i funkcni akorat ze nejezdi ale lita a je krapet vetsi
Ja akurat robim ten R32 ale v drift uprave...
klietka, bez interieru, velke kridlo, vylepseny motor, slicky, sportova sedacka....ked pokrocim poslem foto
klietka, bez interieru, velke kridlo, vylepseny motor, slicky, sportova sedacka....ked pokrocim poslem foto
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
Rozdělaná HKS S15 2002
Hotová S13 - trochu sem jí uřízl
Teď mám rozestavenou dvoustovku, tak jí třeba někdy vyfotim
Hotová S13 - trochu sem jí uřízl
Teď mám rozestavenou dvoustovku, tak jí třeba někdy vyfotim
Ta S15 je
Btw: Chcel by som s vami poradit kedze je v nazve temy aj "rady" ako urobit ochranny ram. Pravdepodobne to budem robit s paliciek co ostanu po zlozeni modela alebo si mam kupit plastove profily? dik
Btw: Chcel by som s vami poradit kedze je v nazve temy aj "rady" ako urobit ochranny ram. Pravdepodobne to budem robit s paliciek co ostanu po zlozeni modela alebo si mam kupit plastove profily? dik
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
ta S15 je fajn ale kola jsou hrozný....
200sx is no car, 200sx is my live style...
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se spíš stydim sem dát ty moje modely !
S15 už jsem dodělal ! Ale má svoje chybičky ! Udělám hezčí fotky a dám je sem !
S15 už jsem dodělal ! Ale má svoje chybičky ! Udělám hezčí fotky a dám je sem !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak ja sem dam mojeho skylineho po tom jak sem dodelal polepy.. neco sem vynechal preto ze sa roztrhali a niektore sa mi nepacili..
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
Kolo je nabarvený jenom jedno - to levý přední, ostatní jsou zatim v barvě plastu. Všechno ještě příjde dodělat
Tunner: Rámy dělám z dvojky plast. kulatinky. Prodá se na www.mpmshop.cz nebo na www.litomyslsky.cz ( nejsem si jistý jak ten odkaz přesně byl, je potřeba dohledat ) . Profil nahřeju nad svíčkou a ohnu jak potřebuju. Nebo to jde z měděnýho drátu, ale to už je potřeba letovat. A kdo by se s tim sral
Tunner: Rámy dělám z dvojky plast. kulatinky. Prodá se na www.mpmshop.cz nebo na www.litomyslsky.cz ( nejsem si jistý jak ten odkaz přesně byl, je potřeba dohledat ) . Profil nahřeju nad svíčkou a ohnu jak potřebuju. Nebo to jde z měděnýho drátu, ale to už je potřeba letovat. A kdo by se s tim sral
- Majkl S13
- user
- Kontaktovat uživatele:
muzu se vas zeptat kde kupujete ty modely aut ja jsem se dival na google a nic jsem nenasel jen nejaky papirovy atd prosim dejte mi nejaky odkaz kde hledet
Lancer Evo VIII
Seat Ibiza 1.9 TDi - Daily car
S13 Prodáno
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
Seat Ibiza 1.9 TDi - Daily car
S13 Prodáno
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
skus tady..tu to urcite znas..Brian S13 píše:muzu se vas zeptat kde kupujete ty modely aut ja jsem se dival na google a nic jsem nenasel jen nejaky papirovy atd prosim dejte mi nejaky odkaz kde hledet
http://200sx.cz/forum/viewtopic.php?f=1 ... %3A+modely
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
ještě jsem našel něco na www.ClassicShop.cz Maj tam i S13 ! Ale maj jenom tu Face-liftovou ! Budu ji nejspíš obědnávat tak kdyžtak kdyby měl někdo zájem tak počkejte než dorazí kdyby jste chtěli vědět jak vypadá !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )