nesnáším takové SZ které nejsou ani pravda ani mne nezajímají..nikdy sem ti nenapsal,že jsi svině ani tobě ani nikomu jinému nic sem ti za víc nechtěl prodat. tak NELŽI
a komprese na tom fialovém SX byly 9,5 ne 8,5 a upozornoval sem,že to bude chtít rozebrat a opravit.. a taky jsem upozornoval na to,že je to původní motor,což bylo velké + ale ty tomu nerozumíš ani dodnes, to je možná důvod ,proč si nikdy SX už nekoupíš. A taky sem to udělal zadarmo a jel se sváma na to podívat a zkontrolovat to a projet to a taky jsem řekl,co že to bude drahé a taky proto ste to neodvezli.
tak se uklidni a NELŽI nesnáším to
nikdy sem ti nic nechtěl prodat za víc než sem koupil,když ta kastle byla do šrotu a pokud si pamatuju tak jsem ti prodal metrovou krabici s věcma za litr.
U mne si tímto zkončil , tak už mi ty svoje lži nepiš a vůbec ne do SZ,ještě jednou nepiš mi SZ.
Děkuji
Krasty
Re: Krasty
Blazne jses opravdu blazen . Zpravu jsem ti poslal aby se to neresilo na foru verejne na miste kam to nepatri. Jestli ze ty muzes komentovat kazdou pi... a napadat lidi koukam ze je to normalni. Kdyz nekdo proti tobe neco nekde spatnyho rekne hned vyvadis. Me je vlastne jedno jestli si budou lidi myslet ze si vymejslim nebo lzu ty mi opravdu za to nestojis. Spolu zadny obchody nemame neumis cist. Nevim co mela znamenat ta poznamka o ty S13 ty uz premejslis nad autem pekne dlouho a porad si nedokazes vybrat a smlouvas o kazdej petnik. Jinak tu resime 2 roky starej spor. Jo a kdyz te to nezajima tak proc si to tema zakladal ? Jo ten balík bych nezminoval pan postak je jeste dnes na me nastvanej jak jsem se s nim pohadal a nechtel to prevzit jelikoz neumis balit baliky a prislo to v salatovem vydani a v zajimavem stavu ale snad funkcni musel jsem to vyhodit . No mozna jestli se tu ukazou kluci mozna k tomu neco napisou nevidim smysl se tu sam obhajovat tvoje slovo proti memu .
Ja si opravdu nedokazu vybrat nevim zdali se mam vratit k S13 jako druhy auto nebo oturbit Primeru GT co je lepsi. K tomu proc jsem nekoupil Landisovu S13 nema doresenou ridic jednotku pry (asi ju ja ho neznam) tak ze auto sice nastartuje ale pri pridani plynu se zacne dusit je to nepojizdny. Na auto si chci pulku pujcit tak ze bych rad mel pojizdny auto apson chvilku tak ze 90000,- nevyhodim oknem abych se chodil na dvur koukat na nepojizdny auto. Holt nejsem bohatej a kupuju si i jiny hracky a S13 bych chtel pro zabavu. Zatim jsem tady zadnou peknou v uchazejicim stavu nenasel na kterou bych mel. Jinak mel jsem vyrizeny penize na Otasovu S14 jenze on sam neni uplne rozhodnutej prodat coz se mu nedivim moc pekny auto.
Ja si opravdu nedokazu vybrat nevim zdali se mam vratit k S13 jako druhy auto nebo oturbit Primeru GT co je lepsi. K tomu proc jsem nekoupil Landisovu S13 nema doresenou ridic jednotku pry (asi ju ja ho neznam) tak ze auto sice nastartuje ale pri pridani plynu se zacne dusit je to nepojizdny. Na auto si chci pulku pujcit tak ze bych rad mel pojizdny auto apson chvilku tak ze 90000,- nevyhodim oknem abych se chodil na dvur koukat na nepojizdny auto. Holt nejsem bohatej a kupuju si i jiny hracky a S13 bych chtel pro zabavu. Zatim jsem tady zadnou peknou v uchazejicim stavu nenasel na kterou bych mel. Jinak mel jsem vyrizeny penize na Otasovu S14 jenze on sam neni uplne rozhodnutej prodat coz se mu nedivim moc pekny auto.