P: HKS EVC 4 silver nebo black
P: HKS EVC 4 silver nebo black
EBC HKS EVC 4 black verze cena 5800Kč.
Naposledy upravil(a) mauglie dne 02.10.2009, 13:09, celkem upraveno 1 x.
Re: P: HKS EVC 4 silver nebo black
černý za 5800Kč
Nové sice nejsou, ale fungují
za dvojku si jeden vezmu
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
přitlač, hochu, přitlač
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
za ty penize co chces na to zapomen...
to sou stary modely...
to sou stary modely...
bmw 335i dct rv.09
opel astravan 1.7 cdti rv.08 (kram jeden comonrailovej -( ) (opel by to mel zabalit!!!)
opel astravan 1.7 cdti rv.08 (kram jeden comonrailovej -( ) (opel by to mel zabalit!!!)
Co na tom, že jsou to staré modely, když jsou ověřené, přesné, spolehlivé a plně funkční?
Btw cena 5800Kč je nákupní
Když už se to opět zviditelnilo, jsem ochoten při rychlém jednání slevit. Sice prodělám, ale zbytečně mi v něm vězí peníze, které by se mi momentálně dosti hodily. Jak typické...
Kdyby někdo chtěl rýpat proč jsem to objednával, bral jsem to pro jednoho nejmenovaného člena, který to, jak se zdá, odřekl.
Když už se to opět zviditelnilo, jsem ochoten při rychlém jednání slevit. Sice prodělám, ale zbytečně mi v něm vězí peníze, které by se mi momentálně dosti hodily. Jak typické...
Kdyby někdo chtěl rýpat proč jsem to objednával, bral jsem to pro jednoho nejmenovaného člena, který to, jak se zdá, odřekl.
Tu je takych nejmenovanych clenu vice co na poslednu chvilu odvolaju objednane .To su jedne z najlepsich EBC a ze to je stara skola v tom to prave je a rozdiel je v tom ze to mas uz v cesku a mozes to vyskusat ci to funga alebo nie.mauglie píše:Co na tom, že jsou to staré modely, když jsou ověřené, přesné, spolehlivé a plně funkční?
Len ho musis vediet spravne nastavit aby riadne fungoval, za jazdy na dalnici a nezabudni ciste filtre na vakum abu to presne citalo.
DRIFT TEAM SLOVAKIA
COPIE JAPONSKYCH ZNACIEK A Mini znacky PRIVESKY ** Inteligent meters for sale :
Novy-Ken Nomura,Uras edition 1 na prodej. Novy D1 spec limited edition 1 na prodej. Blitz R-vit & R-fit dvojka na prodej. Greddy Intelligent infometer na prodej.
parts/accessories NA PREDAJ
http://stores.ebay.com.au/DRIFT-MEDIC-WHOLESALE
http://stores.ebay.com.au/MPM-IMPORTS
COPIE JAPONSKYCH ZNACIEK A Mini znacky PRIVESKY ** Inteligent meters for sale :
Novy-Ken Nomura,Uras edition 1 na prodej. Novy D1 spec limited edition 1 na prodej. Blitz R-vit & R-fit dvojka na prodej. Greddy Intelligent infometer na prodej.
parts/accessories NA PREDAJ
http://stores.ebay.com.au/DRIFT-MEDIC-WHOLESALE
http://stores.ebay.com.au/MPM-IMPORTS
Chtěl jsem ho já ale trochu jsem se dostal do krize tak ho ted nemůžu vzít
sam ho mam a mozem potvrdit ze je superSDRT píše:Tu je takych nejmenovanych clenu vice co na poslednu chvilu odvolaju objednane .To su jedne z najlepsich EBC a ze to je stara skola v tom to prave je a rozdiel je v tom ze to mas uz v cesku a mozes to vyskusat ci to funga alebo nie.mauglie píše:Co na tom, že jsou to staré modely, když jsou ověřené, přesné, spolehlivé a plně funkční?
Len ho musis vediet spravne nastavit aby riadne fungoval, za jazdy na dalnici a nezabudni ciste filtre na vakum abu to presne citalo.
moj ma zelene (LED) a je podsvieteny cely display, je to velmi dobre citatelneAwatar píše:Jak je to čitelný v noci? Jaký to má podsvícení?