ebay průtokové šrouby pro vstup turba-varování

prostě všechno, co je tak trochu off-topic
Zamčeno
yHCov
user

ebay průtokové šrouby pro vstup turba-varování

Příspěvek od yHCov »

důrazně varuji před egay průtokovými šrouby pro vstup oleje do turba..když se podíváte dovnitř v podélné ose šroubu, tak od kolmé díry kterou vstupuje do šorubu olej vlajou nehorázné otřepy od jejího vyvrtání a následného lempláckého nedoopracování..osobně si myslím že stejný sračky jsou i driftworks a podobné, tudíž doporučují zkontrolovat, nemusí se to uvolnit vůbec, ale taky se to uvolnit může a vaše turbo vás za to nebude mít rádo..
Pokusím se to vyfotit, ale věřte mi že ten pohled je na poblití..
(to že průměr dírky neodpovídá originálu bylo u mne důvodem proč jsem tento šroub nepoužil a nyní po roce válení se mi na stole jsem si ho důkladně prohlédl a objevil toto..)
Samozřejmě to není důvod k vyhození, dá se to doopracovat, je to spíš varování než si něco levného (nebo i nelevného-ty driftworks mi připadají naporosto stejné) strčíte do motoru, olejového vedení a vůbec kamkoliv jinam..
playdude
user
Kontaktovat uživatele:

Re: ebay průtokové šrouby pro vstup turba-varování

Příspěvek od playdude »

je pekne ako vsetko dokazes hadzat do jedneho vreca. . nevravim ze na "ebay" su same kvalitne veci, ale kupit si nieco cez ebay (nie od "ebay", ebay ako isto dobre vies je len sprostredkovatel) neznamena ze to je automaticky nekvalitne.. mal si smolu ze si narazil na zleho obchodnika co ale neznamena ze cely ebay alebo vsetko kupene cez ebay je na nic.. rovnako ferovejsie by bolo v tomto pripade spomenut daneho predajcu a nie kydat na cely ebay
..o Driftworks nehovoriac.. bez ohladu na to, ze ich veci ponukam sam v mojom shope poznam dost ludi co od nich nakupuju a su spokojny (ja sa medzi nich tiez radim).. a povedat nieco takto kriticke o veci, ktoru si podla vsetkeho ani nedrzal v ruke (myslím že stejný sračky jsou i driftworks), je minimalne dost odvazne.. ak mas osobnu skusenost tak to prosim dokaz a nekaz meno dobrej znacke
yHCov
user

Příspěvek od yHCov »

myslel jsem to tak ze ebay veci jsou ty u kterych neni znam vyrobce..ebay hadice k turbu sou proste levny hadice k turbu na olej, bez udanyho vyrobce..prodejce ti psat nebudu protoze jich je tam tak 50 co nabizej uplne stejny veci..a nebylo to spatnym prodejcem ,zrovna temato hadicema se to tam hemží a všechny až na pár vyjímek jsou prave tyhle smejdy
driftworks jsem nedrzel v ruce ale podle jejich fotky je to stejnej tajwan( ještě jsem se tomu s několika lidma stál že stejná věc jen s rádobyznačkou dw je za dvojnásobný peníze) jako tohle a vubec mi prijde ze i dw maj dost(dost neznamena vsechno) veci tajwan jen s dvojnasobnou cenou..obecne si o dw nemyslim nic dobryho na to za kolik to prodavaj ale to je uz jina vec o ktery sem mluvit nechtel..
Sam mam z ebaye dve turba original garretty za ceny za jaky by mi je nikdo nedokazal sehnat..
Snad sem to uvedl na pravou míru a všem bude jasné co jsem tím chtěl sdělit..kupříkladu i to že i do toho dw šroubu bych se podíval dřív než si ho dám na turbo..
playdude
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od playdude »

ebay hadice neexistuju.. ebay nie je predajca ani znacka ziadnych produktov na auto.. preto opat nadavat na ebay je zcestne.. to ze si vsadil na lacne hadice ako sam pises bez udania vyrobcu je tvoja volba a tym padam neviem co si od toho cakal?
..konkretne hadice k turbu (olej aj voda) pre CA18DET od Driftworks mam sam na svojom aute a nebol s nimi ziadny problem.. to kde je to vyrobene si myslim, ze v dnesnej dobe, kedy 90% veci je vyrabane v azii, je uplne nepodstatne.. o kvalite to nic nehovori..
..to ako Driftworks podla obrazku hned hadzes do jedneho vreca s tym co si nakupil ty hovori za vsetko..

..este raz zopakujem, neobranujem kvalitu veci kupenych cez ebay, ale nemam rad ked sa generalizuje to co sa generalizovat neda. . to co sa stalo je z casti tvoja chyba (vyber) a stale mas moznost reklamacie (to ako to dopadle je druha vec, opat zalezi na predajcovi a teda tvojom vybere - predajcu)

..edit . do kazdeho srobu, ktory do auta davam sa pozriem .. bez ohladu na to kto a kde ho vyrobil ;)
yHCov
user

Příspěvek od yHCov »

ty si asi sedíš na vedení clověče, nikdo tady nepíše že je ebay výrobce, což jsem se ti snažil naznačit v odpovědi která byla úplně zbytečná ,protože bych řekl že každej jinej to naprosto chápe..
když se řekne ebay svody na ca18det každej pochopí o čem je řeč, je jasný že na ebayi jsou i svody od tomei atd, ale těm taky nikdo neřiká ebay svody..To to nechápeš ani teď nebo o co ti jde? Je mi jedno co máš nebo nemáš rád, bylo to varování před ebay levnejma věcma a řekl bych že každej krom tebe pochopil co jsem tim myslel..to že porovnávám kvalitu dw věci podle obrázku hovoří za to že když to vypadá naprosto stejně a má to naprosto stejné věci v balení, je dost možné že to právě všechno pochází z jedná fabriky kde to obráběj za banány opičky a je to tím pádem stejná sračka..
Bavíme se tu o ničem a je to OT od tématu které jsem založil proto abych varoval lidi před levnejma ebay věcma (které samozžejmě nejsou nejsou od žádného výrobce jménem ebay jak nám již krásně objasnil moudrý playdude..)
Kentoya
user

Příspěvek od Kentoya »

čistě teoreticky se zkusíme zamyslet a nebudeme vnímat vaši hádku

sehnat v čechách šroub se závitem 7/16-24UNF je celkem solidní problém

máme tři možnosti
1) koupit za draho
2) koupit na ebay
3) udělat

řekněme že koupíme za draho a nebudou problémy fajn

máme možnost na ebay a tři vyrobit, já si je vyrábím z českých M12x1 kde stočím průměr na 11,2 a potom přezávituji na 7/16-24UNF, M12x1 používám proto že má skoro totožné stoupání, takže práce po kokot a stejně musím šroub koupit, pokud bych koupil ten z ebay tak jen převrtám dírku a mám klid, takže práce minimum

dle mě je nejlevnější pro všechny koupit na ebay levně, opravit vrtákem dírku a pohoda, nebo nakoupit u mě za 250 kus až je budu vyrábět
pablo
user

Příspěvek od pablo »

k tym ebay hadicim mam je na aute uz pres rok a zadnej problem s nimi neni....asi sem narazil na dobrej kus
mauglie
user

Příspěvek od mauglie »

Nebo se otřepky ještě neuvolnily...

Jde tu pouze o varování, aby si je každý raději překontroloval a případně doupravil, neboť taková věc bývá časovanou bombou.
yHCov
user

Příspěvek od yHCov »

už an i nevím od koho jsem je kupoval, ale faktem je, že tyhle hadice tam nabízí nespočetné množství prodejců.. a tim nemyslim obecně tyhle hadice ale konkrétně tyto hadice aby se zase někdo neřešil blbosti a nepsal sem co má a co nemá rád a nepropagoval něco jenom kvůli tomu že to prodává..
raziel
user

Příspěvek od raziel »

HAHA pěkná debata...

pro zakladatele jen takový dotaz, kde myslíš že firmy jako HoseSolutions.co.uk nebo Driftworks nechávaj vyrábět či odkud odbíraj jejich věci, myslíš že maj továrnu v Londýně či Manchesteru v UK?? :D myslím že tyhle kravinky všechny pocházej z podobných Asia zemí... já osobně mám celý kit z ebay který vypadal ještě lépe než co měl kámoš z Hosesolutions.co.uk ....
..Až příště budeš chtít varovat, tak varuj před PRODEJCEM na ebay a ne před EBAY (to je jak bys lidi varoval před ZLATÝMI STRÁNKAMI-máš tam stovky prodejců uprostřed>a zrovna jsi natrefil na šmejda co byl listovaný ve ZLATÝCH STRÁKÁCH (už vidím ten titulek: lidi nekupujte ze Zlatych stranek nic, mam sroubek co se loupe od nich..:D :D :D :lol: :D
My project site:
Obrázek
http://www.raziel-project.tk

http://www.youtube.com/watch?v=wGj_myRgsWk 0-100km/h

The Driver don't pick the car...The car'll pick the Driver
That's a mystical bond between Man and Machine

My ride: Walbro 255l/h, Garrett T25G A/R. 80 & A/R .64, HKS Adjustable Actuator @ 1 bar, Front Mount Intercooler, Braided Oil Hose, BRaided Water Hoses, HD Stage 2 Chip, FreeFlow Exhaust with TypeX BackBox, KN air filter, Apex - Forge Recirculation Blow-Off Valve, NGK BCPR7ES, New OEM Nissan Lambda, Head after Rebuild - (Ported, Brand New OEM Nissan Valves ('51' Intake) 'n exhaust Valves 'n valve stem oil seals), OEM Nissan Head Gasket, OEM Nissan Exhaust Gaskets, Apex Electric Fan, [Gauges: Water Temp, Oil Temp, Oil Pressure, Boost, Volts], Adjustable Tension Rods with UniBall, Brand new OEM Wishbones, s14 VLSD, Sparco belts, silicon hoses... and tons of refurbishing, polishing and repainting in engine bay and many other bits...
Zamčeno