Podložky!
Podložky!
Mám dotaz a chci znát fakta a ne spekulace,potřebuju průchozí podložky na předek tloušťka 0,5cm max 1cm.
Zajímá mě: 1.budu muset dávat delší štefty?
2.je potřeba nějakej distanční kroužek nebo něco podobného,aby ty kola neházely?
3.popřípadě na co si dávat ještě pozor?
Četl jsem,že potřeba nic není,ale jeden prodejce mi tvrdil,že viz. bod 2.,tak jsem na váškách...
Předem všem dík za info.
2.je potřeba nějakej distanční kroužek nebo něco podobného,aby ty kola neházely?
Četl jsem,že potřeba nic není,ale jeden prodejce mi tvrdil,že viz. bod 2.,tak jsem na váškách...
Předem všem dík za info.
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podložky!
dej S14kova ramena a mas to bez podlozek....na podlozky budes potrebovat delsi stefty, na 1cm urcite, na 0.5 si nejsem jisty
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
¨MaxX píše:Mám dotaz a chci znát fakta a ne spekulace,potřebuju průchozí podložky na předek tloušťka 0,5cm max 1cm.
Předem všem dík za info.
pokud se vytoci uz neco na ty podlozky aby meli stejnej stred s diskem tak je nepotrebujes, ale pocitej s tim ze jen matkama se ti to kolo nevycentruje.... mam to z praxe, kdyz krouzky nebyly tak auto pri kile vibrovalo a kdyz se krouzky nasadily tak bylo po vibracich...
Bez auta...
musi mit stavitelne ulozeni tlumiceMirek píše:dej S14kova ramena a mas to bez podlozek....na podlozky budes potrebovat delsi stefty, na 1cm urcite, na 0.5 si nejsem jisty
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nebo pouzit S14 tehlici, domecky tlumicu maji u S13/14 stejnou roztec na predku...vmille píše:musi mit stavitelne ulozeni tlumice
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
nebo prevrtat diry
zpet k podlozkam, na tech 0,5cm nepujde udelat osazeni, na tech 1cm uz by mohlo jit
zpet k podlozkam, na tech 0,5cm nepujde udelat osazeni, na tech 1cm uz by mohlo jit
Pouzit muzes 5mm nebo minimalne 13mm pokud nemas kola s vyrazne vetsim stredicim otvorem.
Seriova kola s 5mm nevystredis protoze maji moc velky nabeh.
S 5mm mas kratkej stredici prumer. U 10mm nelze udelat nabeh. Na zadek by to ale melo byt ok.
Stefty nutnost i pro 5mm.
S 5mm mas kratkej stredici prumer. U 10mm nelze udelat nabeh. Na zadek by to ale melo byt ok.
Naposledy upravil(a) Woyta dne 21.03.2011, 20:00, celkem upraveno 1 x.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
kola sem mel centrovany matkama na nekolika autech a bez problemu vuz moje byvaly kola na pulsaru kde mi udelal soistruznik o 1mm vetsi prumer než měl být. kola v pohode nehazely ani netřepaly vyzkošeno i na cca 250km/h na cizi auto bych to asi nedal ale svoje v pohode... samozrejme s kroužkem lepsi pokud neni je potreba kola dotahovat opravu pečlivě dle správného postupu...
+1, pro hraje i fakt ze ty krouzky delaj z pochybnyho plastu s toleranci jak se zrovna povede. Staci dotahovat krizem, postupne a sednou si krasneFizzbiker píše:kola sem mel centrovany matkama na nekolika autech a bez problemu vuz moje byvaly kola na pulsaru kde mi udelal soistruznik o 1mm vetsi prumer než měl být. kola v pohode nehazely ani netřepaly vyzkošeno i na cca 250km/h na cizi auto bych to asi nedal ale svoje v pohode... samozrejme s kroužkem lepsi pokud neni je potreba kola dotahovat opravu pečlivě dle správného postupu...
ma spravdu ted jsem to merilWoyta píše:Pouzit muzes 5mm nebo minimalne 13mm pokud nemas kola s vyrazne vetsim stredicim otvorem.
S 5mm mas kratkej stredici prumer. U 10mm nelze udelat nabeh. Na zake by to ale melo byt ok.
bez krouzku jezdim jen jako nouzovka
Měl sem podložky v předu 1cm a 17tky a v pohodě sem to vystředil přes matky,nic neházelo.Pak sem tam dal 18tky kola a vystředit to nešlo,tudíš sem musel dát podložky s tim náběhem...
200sx S13 r.90 modrá metal
SR20DET.......
, GT2560 + opletené hadice,nerez elbow, nová Lambda Bosch, komplet 3˝ vejfuk+koncák vlastní návrh, dural řemenice,filtr Green, bow kopie Blitz, OCT,MBC bidrin, tvrdé silenbloky motoru,driftworks silenblok převodovky, jednodílnej kardan, VLSD, Koni tlumiče + H&R pružiny, megan racing tension rods, komplet repas náprav modrý komaxit + stabiky v červené,vše polyurethan, kola 18´ chrom, rozpěry přední a zadní, budíky VDO teplota + tlak oleje, BSR tlak turba,volant GP,sedačka OMP TRS+ FIA,sparco 4bod, G-tech pro94
Daily car: Toyota Avensis T25
SR20DET.......
, GT2560 + opletené hadice,nerez elbow, nová Lambda Bosch, komplet 3˝ vejfuk+koncák vlastní návrh, dural řemenice,filtr Green, bow kopie Blitz, OCT,MBC bidrin, tvrdé silenbloky motoru,driftworks silenblok převodovky, jednodílnej kardan, VLSD, Koni tlumiče + H&R pružiny, megan racing tension rods, komplet repas náprav modrý komaxit + stabiky v červené,vše polyurethan, kola 18´ chrom, rozpěry přední a zadní, budíky VDO teplota + tlak oleje, BSR tlak turba,volant GP,sedačka OMP TRS+ FIA,sparco 4bod, G-tech pro94
Daily car: Toyota Avensis T25
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
ty kola ode mne byly na podložkách,ty má myslím woyta i se šteftama.. byly to 2x0,5cm a 2x1cm.. třeba je prodá.se ho optej
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
5mm se steftma na predek neprodam. Nenasadil bych kola pres S14 brzdy.
10mm a zadni naboje s navarenejma steftama mam zatim nevyuzite v polici.
10mm a zadni naboje s navarenejma steftama mam zatim nevyuzite v polici.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)