Problém s Meganem :(
Problém s Meganem :(
Zdar, už několik dní se seru s autem moji přítelkyně Problém je že, do cca 2000 ot motor nechce táhnou a auto je naprosto mrtvé . Spotřeba se zvíšila o cca 2l. Na diagnostice jsem zjistil pouze to že směs je v tu chvíly velmi bohatá. Vyměnil jsem svíčky, cívky, kabely (vše nové) a pořád nic .. vyčistil jsem klapku ... nic . Odpojil jsem Lambda sondu a první pokrok, směs myslím celkem ok už to jede vcelku normálně ... nicméně abych to auto mohl prodat to nejede .. Slyšel jsem názory že to může být tím že lamdba sice fungeje, ale měří špatné hodnoty . Nebo funguje správně a když tam namontuju novou bude se to chovat stejně jak když tam byla ta stará ... Co si o tom myslíte ? Zítra bych to mohl natočit na video..
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s Meganem :(
tak tu lambdu zmer, cernej je signal, napoj voltmetr a musi ukazovat 0-1VFire píše:Zdar, už několik dní se seru s autem moji přítelkyně Problém je že, do cca 2000 ot motor nechce táhnou a auto je naprosto mrtvé . Spotřeba se zvíšila o cca 2l. Na diagnostice jsem zjistil pouze to že směs je v tu chvíly velmi bohatá. Vyměnil jsem svíčky, cívky, kabely (vše nové) a pořád nic .. vyčistil jsem klapku ... nic . Odpojil jsem Lambda sondu a první pokrok, směs myslím celkem ok už to jede vcelku normálně ... nicméně abych to auto mohl prodat to nejede .. Slyšel jsem názory že to může být tím že lamdba sice fungeje, ale měří špatné hodnoty . Nebo funguje správně a když tam namontuju novou bude se to chovat stejně jak když tam byla ta stará ... Co si o tom myslíte ? Zítra bych to mohl natočit na video..
Bez auta...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
a co váha? zkoušel si jí vyčistit?
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
nema vahu ma barovej snimac, ted me napada jestli si koukal na MAP, muze bejt hadicka v pici a to ze docela casto odchazi, nejvic se lame u ohybu u skrtici klapky kde je pripojena do sani...Martin_534 píše:a co váha? zkoušel si jí vyčistit?
Bez auta...
Tak musím ti moc poděkovat, opravdu to bylo tou hadičkou . Zatím jsem tu díru jen zalepil, můžu tam dát obyčejnou hadičku, nebo tam musí být originál nevím jestli v sobě nemá nějaké restriktory..
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
stejneho prumeru nejlepe, nebo se to da nahradit tak ze pouzijes zbytky dobre hadicky jako propojky a mezi to vlozis brzdovou trubicku, taky to funguje... ale samozrejme je lepsi sehnat stejneho prumeru.Fire píše:Tak musím ti moc poděkovat, opravdu to bylo tou hadičkou . Zatím jsem tu díru jen zalepil, můžu tam dát obyčejnou hadičku, nebo tam musí být originál nevím jestli v sobě nemá nějaké restriktory..
Bez auta...
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
neni zac, Renaultu jezdilo ke me nejvic :-DFire píše:ok ještě jednou díky za pomoc.
Bez auta...
Se ani nedivím, za ty 4 roky se na něm vysralo už kde co ... konečně ale už půjde z domu