Powerflex

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
Igor
user

Powerflex

Příspěvek od Igor »

Vzhledem k tomu,že ten motor bude muset ven a auto začalo na silnici plavat,tak jsem se rozhodl,že jakmile zaplatím Kentoyovi tento měsíc zbytek dloužku a Fizzovi příští měsíc něco doplatim,tak vyměním komplet uložení náprav s Ložisky a jestli jsem dobře počítal,tak komplet uložení na auto od Powerflexu mě vyjde na nějakejch 14 000 Kč....vítejak,radši to budu mít v kupě,něž aby se někde něco utrhlo při jízdě a díky tomu,že v motorový prostor a karoserii budu nejdřív vyvářet a potom s kámošem přestříkáme znova(zůstane tam červená,když už jsem si zjistil kód),tak to zrovna povyměňuji.No nic vrátím se k tématu....potřeboval bych vědět jak je kvalitní powerflex(mám na mysli stabilitu vozu,co a jak dlouho ten materiál vydrží),nebo jestli znáte lepší silentbloky....NECHCI ABY Z TOHO BYLA DISKOZE NA 10 STRÁNEK.Jen mne zajímají Vaše zkušenosti a poznatky oproti originálním,či jiným silentblokům.Předem dík :)
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....
Mirek
user
Kontaktovat uživatele:

Re: Powerflex

Příspěvek od Mirek »

Energy suspension kit te vyjde na 5 tis a mas cely podvozek, ma to snad vetsina lidi tady na foru i ja to mam na aute.
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET

Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Igor
user

Příspěvek od Igor »

Tak fajn a v porovnání s powerflexem,je natom jak??Mimojiné,viděl jsem energy suspension kit,vím i kolik stojí...
blázen
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

na TF psali o Powerflexu,že to je shit .. tyhle co psal mirek sou vyzkoušený,jezdí s tím půl fora
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..

na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Igor
user

Příspěvek od Igor »

Dobrá,to jsem chtěl slyšet ;o) dík
Odpovědět