K:hadičky mazání,chlazení k turbu T25G na CA18DET
K:hadičky mazání,chlazení k turbu T25G na CA18DET
Zdar,potřeboval bych hadice na přívod oleje a vody na T25G k motoru CA18DET,ale potřeboval bych to i s těma průtokovejma šroubama aby tam šly....budu teď cca 14 dní pryč a nebudu mít čas to udělat a chtěl bych to vyměnit.....tak kdo má,ažt napíše cenu do SZ a kdyžtak se domluvíme...
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....
Re: K:hadičky mazání,chlazení k turbu T25G na CA18DET
Jestli chces mužu ti tady u mě ve městě nechat udělat na míru ty hadičky nechaval jsem si tam dělat vodu do 260 stupnú za 600,-
na olej bych doporučil spis pancerovou ale vyplatí se připlatit drží to pak už na furt žadny chcaní vody atd mě to teklo a tet nejlepší tak kdyby jsi chtěl mužu nechat udělat
na olej bych doporučil spis pancerovou ale vyplatí se připlatit drží to pak už na furt žadny chcaní vody atd mě to teklo a tet nejlepší tak kdyby jsi chtěl mužu nechat udělat
Igor píše:Zdar,potřeboval bych hadice na přívod oleje a vody na T25G k motoru CA18DET,ale potřeboval bych to i s těma průtokovejma šroubama aby tam šly....budu teď cca 14 dní pryč a nebudu mít čas to udělat a chtěl bych to vyměnit.....tak kdo má,ažt napíše cenu do SZ a kdyžtak se domluvíme...