operator
operator
jen si dělám průzkum co a jak a jak se postavit k tomu co chci udělat dotazy když tak sem, díky
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: operator
Aj ked sem ze slovenska tak mam hlasovat???
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak mi to tam zrus teda... Promin
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
A nějaketo přípojení k internetu? Ja treba skoro nevolam a telefon mam hlavne na přijem posty a čteni webu.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Je to levný já mám fup 2GB za 249kč u tmobileWoyta píše:A nějaketo přípojení k internetu? Ja treba skoro nevolam a telefon mam hlavne na přijem posty a čteni webu.
Franto můžu ti dát k nahlédnutí co máme z práce usmlouvané za ceny od tmobile.. Pokud chceš, at víš co oni pustí a co ne
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
Za to nam beznym nabizeji jen 600mb.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Dej info kolik platiš, jak dlouho u nich jsi, a co máš za tarif do SZWoyta píše:Za to nam beznym nabizeji jen 600mb.
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
Jen jsem koukal co maj na webu.
Ja jsem u Vodafone. A platim si jen net.
Ted si planuju zaridit tu CD kartu abych to trochu stahl.
Ja jsem u Vodafone. A platim si jen net.
Ted si planuju zaridit tu CD kartu abych to trochu stahl.
znám i tarify kdy se platí 0,10 haléřů za minutu, mě jde spíše o tarif vše zdarma kde se nebude muset vše dopočítávat a přeposílat faktury a čekat na peníze a kde by se musela platit účetní třeba 100kč měsíčně od paušálu, aby se vědělo že tarif vyjde třeba na 500, každej dá trvalej příkaz a už to bude chodit, protože zaměstnat účetní např pro 200 čísel při 100kč je 20 000kč co se vybere za rozúčtování, a z toho dáš třeba 5000 za kancl a 15 účetní, uvidím jak to bude vypadat zatím jen zkoumám co se dá, ono se něco navíc připlatí protože se to stejně bude muset doučtovávat, ale jen zahraniční hovory, placená čísla a roamingy, ale prostě aby to vyšlo co nejlevněji
a co se týká internetu, zatím nevím, potřebuju mít v ruce pár údajů než začnu hejbat kolem, tak zjištuji ze 4 stran co se dá získat a co je požadováno a skloubit to dohromady
a co se týká internetu, zatím nevím, potřebuju mít v ruce pár údajů než začnu hejbat kolem, tak zjištuji ze 4 stran co se dá získat a co je požadováno a skloubit to dohromady
večer mi pošli pm ad natebe nezapomenu pošlu ti nabidku
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ