OMEZOVAČ na 240sx-co s tím?
pořídil jsem 240sx 2.4 16v a na pátý př. stupen mě při rychlosti cca210km/h a 4.700 otačkach zastaví omezovač.Nevědel by někdo o nějaké kličce jak to obejít?Díky moc.
Re: OMEZOVAČ na 240sx-co s tím?
ak mi posles binarny subor (obsah EPROM), mozem sa na to skusit pozriet a obmedzovac odstranit.300zx píše:pořídil jsem 240sx 2.4 16v a na pátý př. stupen mě při rychlosti cca210km/h a 4.700 otačkach zastaví omezovač.Nevědel by někdo o nějaké kličce jak to obejít?Díky moc.
240sxOMEZOVAČ
myslíš tím přípojit se na pc?Jak poznám že je to zeovna ten binární soubor co potřebuju?
240sxOMEZOVAČ
mam tam 17"takže možná nějaké zkreslení rychlosti tam bude ale,myslím si že to bude stejně max.220km/h.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: 240sxOMEZOVAČ
no já to taky nemužu napsat přesně měl sem tacho do 180km/hod což byl hnus a musel sem to zkoušet s jinýma autama, ale omezovač sem měl všude stejně vysoko
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
nemyslim napojit na pc. myslim vybrat ECU, vybrat odtial EPROM, stiahnut jej obsah a poslat mi ho.....300zx píše:myslíš tím přípojit se na pc?Jak poznám že je to zeovna ten binární soubor co potřebuju?
240sxOMEZOVAČ
promiň,možná jsem trochu natvrdlej ale vím co je ECM,ale ECU?a jak stáhnout s EPROMu data?nikdy jsem se v tomhle nevrtal,DÍK
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
ECU=Electronic Control Unit, elektronická řídící jednotka. Zařízení, které řídí vstřikovací systém, časování zážehu a systém volnoběhu. Sestává z mikroprocesoru, operační (RAM) paměti, paměti s řídícím programem (ROM, EPROM. EEPROM atd.) a vstupního a výstupního rozhraní. Optimální nastavení výstupu provádí na základě informací od vstupních senzorů (teplotní a tlaková čidla, snímače otáček, rychlosti, měřiče průtoku vzduchu atd.). U dvoukila pod plastovým krytem napravo v prostoru spolujezdce, kousek za závěsem dveří.300zx píše:promiň,možná jsem trochu natvrdlej ale vím co je ECM,ale ECU?a jak stáhnout s EPROMu data?nikdy jsem se v tomhle nevrtal,DÍK
PetrS13 píše:ucvakni jeden drát co vede od převodovky do ECU (řídící jednotky) a je to měl by to být žluto/zelenej drát
A máš to ozkoušný?Nerad bych toho pak litoval víš
Re: OMEZOVAČ na 240sx-co s tím?
jojo měl sem 240SX a v pohodě300zx píše:PetrS13 píše:ucvakni jeden drát co vede od převodovky do ECU (řídící jednotky) a je to měl by to být žluto/zelenej drát
A máš to ozkoušný?Nerad bych toho pak litoval víš
jinak tady máš FAQ na 240SX, je tam hodně zajímavejch věcí http://www.240sx.org/faq/index.html
a tady přímo k tomu omezovači http://www.240sx.org/faq/articles/spdgov.htm