Můžu do své 240sx 2.4 cpát víceoktan.benzín?(více95)
-
- user
-
- user
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
musim nesouhlasit ... vyssim oktanovym cislem detonacim spis zamezis ... a o prasklym bloku jsem jeste neslysel (pokud jim neprosla ojnice) ... detonace zpusobuje chuda smes ...Spider píše:motoru to prospějě určitě co se týče jízdních vlastností bude to asi živější než normálně, ale co se tíče životnosti motoru tak mu to moc nepřidá při vyšim oktanovym číle dochází k většim detonacím v bloku, taky se ti muže stát že propálíš písty ventily atd. popřípadě muže prasknout celej blok, ale to záleží na stavu motoruMarek Radim píše:Já do své 240SX peru 98 i 100.Podle mě to motoru jen prospěje.
musim nesouhlasit ... vyssim oktanovym cislem detonacim spis zamezis ... a o prasklym bloku jsem jeste neslysel (pokud jim neprosla ojnice) ... detonace zpusobuje chuda smes ...[/quote]
máš pravdu sem si to splet hned to du opravit
máš pravdu sem si to splet hned to du opravit
Naposledy upravil(a) Spider dne 29.11.2005, 20:48, celkem upraveno 1 x.
detonace a chudá směs jsou dva pojmy
samozřejmě, že při chudé směsi dochází snáz k detonacím, ale ne vždy při chudé směsi to tak musí být
u těch fotek bych si s chudou směsí moc nebyl jistý, protože při chudé směsi bývá vnitřek spalovacího prostoru sněhově bílý, tam šlo spíše o podpálený ventil, a ke špatnému hoření, ale detonace nevylučuji, akorát by asi byly roztrhaný písty a to není vidět
samozřejmě, že při chudé směsi dochází snáz k detonacím, ale ne vždy při chudé směsi to tak musí být
u těch fotek bych si s chudou směsí moc nebyl jistý, protože při chudé směsi bývá vnitřek spalovacího prostoru sněhově bílý, tam šlo spíše o podpálený ventil, a ke špatnému hoření, ale detonace nevylučuji, akorát by asi byly roztrhaný písty a to není vidět
je mi to nějaký povědomý ...každopádně 2 písty upálený a ten ventil není co dodat. Jelo se přes 200km/h na dálnici.. detonace jsem v tom kalupu neslyšel...ale asi tam byly a chudá směs jakbysmet..Katany píše:asi takhle to dopadne s chudou smesi kdyz probihaji detonace ...
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
-
- user
Ale jestli to koupil od někoho tady na ČR papírech,tak už to musí mít elektriku předělanou na evropskou normu,takže je docela dobře možný,že to má ZAPOJENÝ jako blinkr.Ale všichni víme že shání obrysovku.Marek Radim píše:U 240SX U.S. verze je to obrysové světlo.Když je to podle tebe blinkr,tak kde má pak obrysové světla (v předním nárazníku má pouze blinkr)? V předním nárazníku mají obrysové světla pouze evropské modely např.200SX i sblinkrem.Ztáhni si nějaký manuál z netu.
200sx s13 r.v.91
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
-
- user