Rozměr kliky-originál
Rozměr kliky-originál
Další věc kterou bych potřeboval je origo rozměr kliky,já už ten manuál stáhnul 2krát,ale vždycky se to otevřelo jako úplná hovadina.Sice už ložiska mám,ale jsou v původním rozměru=nebroušená klika.Klika je sice O.K. ale pokud bych naměřil nějaký opotřebení,tak bych asi objednal z nissanu nějakej ten lepší rozměr.Pokud jsem to pochopil dobře,jsou na nebroušenou kliku 3 druhy ložisek podle opotřebení.Díky moc.
Pochopil si to celkem dobre, ale trochu oprava. Ve vyrobe udelaj kliku, ale pokazdy se netrefej do presny tolerance rozmeru a obcas to ulitne. Tak proto ty 3 rozmery na nebrousenou kliku. Samozrejme ze to lze pouzit i kdyz mas od vyroby kliku Grade0 a trochu se ojede, tak lze pouzit loziska dejme tomu grade 2 pokud se to vleze do tolerance bez brouseni.... Jinak podle manualu jsou rozmery:
ojnicni cep: 44,954 - 44,974 mm
hlavni cep: 52,951 - 52,975 mm
roztec stredu cepu: 41,77 - 41,83 mm
axialni vule: max.0,3 mm
doufam ze Ti to pomuze.
ojnicni cep: 44,954 - 44,974 mm
hlavni cep: 52,951 - 52,975 mm
roztec stredu cepu: 41,77 - 41,83 mm
axialni vule: max.0,3 mm
doufam ze Ti to pomuze.
Červená RS13 ´90
- ve fázi přestavby
- ve fázi přestavby
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
to samy mam ja klika vypada natknuta, krasna jako nova, ale kdyz pak koukam na ty loziska jak jsou o)uplne na hadry ... nevim nevim jestli nepujde nakonec na vybrus ...milonovo píše:Jo mikrometr není problém,otec je naštěstí velmi slušně vybavenej.Ovalitu už přeměřil,teď jen porovnat ty hodnoty s originálem.Nechtělo se mi to brousit,protože ta klika vypadá fakt dobře.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
já mám na šupleře napsáno mikro.... taky to jde když se stím umí,ale není to úplně přesné (není to zmojí hlavy já stím tolik nesvedu)
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
No moje ložiska byly trochu jetý,ale ne tak zapečený jako ty tvoje.Ale bejt tebou nechám to přeměřit,zbytečně by sis ubral výbrus.Katany píše:to samy mam ja klika vypada natknuta, krasna jako nova, ale kdyz pak koukam na ty loziska jak jsou o)uplne na hadry ... nevim nevim jestli nepujde nakonec na vybrus ...milonovo píše:Jo mikrometr není problém,otec je naštěstí velmi slušně vybavenej.Ovalitu už přeměřil,teď jen porovnat ty hodnoty s originálem.Nechtělo se mi to brousit,protože ta klika vypadá fakt dobře.