Cukání ve 3000ot./min (S13)
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Cukání ve 3000ot./min (S13)
Setkal jste se někdo s tím,že při sešlápnutí pl. na podlahu se motor jen těžko roztácí a okolo 2800ot. začne vynechávat. Pokud se podřadí a akceleruje se ve 4500ot.,tak cukání není. Za studena horší a postupen času se to zhoršuje.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cukání ve 3000ot./min (S13)
ja bych jako prvni mrknul jestli je pod CAS vystupek na vacce ve tvaru D ...ROKY píše:Setkal jste se někdo s tím,že při sešlápnutí pl. na podlahu se motor jen těžko roztácí a okolo 2800ot. začne vynechávat. Pokud se podřadí a akceleruje se ve 4500ot.,tak cukání není. Za studena horší a postupen času se to zhoršuje.
Ja měl uplně to samé a po tom co mi Kentoya poradil zkontrolovat vzduchový filtr tak škubat přestalo ale ten zatah tam ještě stále chybí..a vyhledával sem ve starých příspěvcích a ještě to prý může být svíčkama či cívkama a nebo raddy vždycky říka že palivová pumpa, že je v tom místě největší odběr paliva..
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem mrknul na CAS a je OK. Je někdo z okolí -100km- od Lanškrouna,kdo by mi s tím pomohl.Těžko se dá kupovat díl po dílu a měnit. To je jednoduší koupit nějakou schnilotinu a měnit to z ní. Dost dílů jsem takto již koupil a na nic. Mám doma ještě jeden motor na rozebírání,ale lamda na něm je špatná.
Re: Cukání ve 3000ot./min (S13)
je cas na vymenu palivovej pumpyROKY píše:Setkal jste se někdo s tím,že při sešlápnutí pl. na podlahu se motor jen těžko roztácí a okolo 2800ot. začne vynechávat. Pokud se podřadí a akceleruje se ve 4500ot.,tak cukání není. Za studena horší a postupen času se to zhoršuje.
walbro je to co potrebujes.....
Myslíš Lanškroun na jihu čech? sem ze starkonic, to by sme se mohli někdy sejítROKY píše:Tak dnes jsem mrknul na CAS a je OK. Je někdo z okolí -100km- od Lanškrouna,kdo by mi s tím pomohl.Těžko se dá kupovat díl po dílu a měnit. To je jednoduší koupit nějakou schnilotinu a měnit to z ní. Dost dílů jsem takto již koupil a na nic. Mám doma ještě jeden motor na rozebírání,ale lamda na něm je špatná.