Těsnění turba
Těsnění turba
Zdravím všechny příznivce 200SX!! Jsem čerstvým majitelem jednoho docela zachovalého kousku. Motor se zdá být ok, akorát uniká olej někde v okolí turba, mechanik u nissanu říkal že to pravděpodobně bude těsnění. Můžete mi někdo říct za kolik se dá tato záležitost dát do pořádku?
Díky!
Díky!
Gratuluju k autíčku a vítám tě mezi námi.Musíš to trochu líp specifikovat.Okolo turba je více míst odkud může utíkat olej.Nehledě na to žě je obecně známý fakt že mechanici z Nissanu těmto autům vůbec nerozumí.A to si nedělám srandu,jak ti jistě tady všichni potvrdí.Takže první rada zní:Nevyhazuj peníze v Nissanu,to je klidně můžeš dát bezdomovcům.
200sx s13 r.v.91
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
No po telefonu jsem mluvil s chlapíkem od nissanu co na těch autech údajně dělal. Ale to moje prohlížel nějaký kluk, zkušenosti s tímto autem asi nulové
Ale aspoň za tu prohlídku nic nechtěli, to od nich bylo hezký. No specifikovat, to je těžký, před chvílí jsem si ho teprv přivez domů. Prostě když sepne turbo tak odněkud trošku uniká olej, je to cítit i vevnitř....
Ale aspoň za tu prohlídku nic nechtěli, to od nich bylo hezký. No specifikovat, to je těžký, před chvílí jsem si ho teprv přivez domů. Prostě když sepne turbo tak odněkud trošku uniká olej, je to cítit i vevnitř....
tak to si dopad líp než já za 15 min. prohlídku podvozku si vyúčtovali 200+DPH a řekli mi že mam vadnej tlumič což sem věděl chtěl sem po nich jestli můžou sehnat silembloky na zadní nápravu a oni že se na to musí podívat technik - neskutečný, od tý doby sem tam už nikdy nebyl
](*,) never ending story ](*,)
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
To Peca:
Tak ja sice z Brna jsem a casu mam hromadu, ale protoze moje auto je jeste ve fazi vyjednavani a predtim jsem mel CRXu, tak ti s olejem kolem turba asi moc neporadim.
Kazdopadne muzu doporucit mechanika, ktery by se ti na to klidne podival (bude mi delat na aute az nejake poridim), ceny ma lidove a neni to namachrovany servisak z nissanu, ktery nic neumi
Jestli chces hod sem nejaky kontakt, nejlip mobil a ja to s nim predjednam a napsal bych ti jestli na to mrkne a kdy by mel cas.
Tak ja sice z Brna jsem a casu mam hromadu, ale protoze moje auto je jeste ve fazi vyjednavani a predtim jsem mel CRXu, tak ti s olejem kolem turba asi moc neporadim.
Kazdopadne muzu doporucit mechanika, ktery by se ti na to klidne podival (bude mi delat na aute az nejake poridim), ceny ma lidove a neni to namachrovany servisak z nissanu, ktery nic neumi
Jestli chces hod sem nejaky kontakt, nejlip mobil a ja to s nim predjednam a napsal bych ti jestli na to mrkne a kdy by mel cas.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: