Jaké žárovky?
Jaké žárovky?
Jaké žárovky na dvoukilo? Potřebuju si doplnit povinnou výbavu....
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Koukam ze dnes ses na to vrhl poradne .
Ja sem je kupoval dnes dopo a sada na nissana stala 199,- a je od philipsu predek je H4 a ostatni uplne normal lano 89,- a lekarna napln 112,- kc ale chtel jsem si nechat udelat nahradni klic a nikde nemaj
Ja sem je kupoval dnes dopo a sada na nissana stala 199,- a je od philipsu predek je H4 a ostatni uplne normal lano 89,- a lekarna napln 112,- kc ale chtel jsem si nechat udelat nahradni klic a nikde nemaj
Nissan 200sx 1.8 turbo rv:93 Blow off valve MK II red,sportovní filtr.PREMIUM COIL OVER KIT KONI SPORT
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
Díky za info. Odkud vlastně jsi? Měli bysme dát někdy sraz. V úterý chystáme s kámošem projížďku po starém masarykově okruhu, dvě 1.8 turbo, moje dvoukilo a jeho ochcávka
Nepřidáš se?
Nepřidáš se?
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Jsem z Prahy ale na okruch bych jel taky
V nedeli budu mit hotove rozvody tak pak ho trochu protahnu
Mas seriovku nebo nejake upravy .Ja chci zacit spravama asi prvni pujde vymlatit kat a stredovy tlumic pujde ven a misto toho tam pride rezonator .
V nedeli budu mit hotove rozvody tak pak ho trochu protahnu
Mas seriovku nebo nejake upravy .Ja chci zacit spravama asi prvni pujde vymlatit kat a stredovy tlumic pujde ven a misto toho tam pride rezonator .
Nissan 200sx 1.8 turbo rv:93 Blow off valve MK II red,sportovní filtr.PREMIUM COIL OVER KIT KONI SPORT