Prodej: tlumiče originál nové za skoro zadarmo!!!

je nutný vysvětlení?! :)
Odpovědět
autobus

Prodej: tlumiče originál nové za skoro zadarmo!!!

Příspěvek od autobus »

Ještě než jsem se rozloučil s mým 200sx jsem objednal v nissan čr origo přední tlumiče(číslo dílu 54302-55F25,54303-55F25) a po necelých 2 měsících když dorazily na sklad je už nebylo kam namontovat tak kdyby se někomu hodily rád je za jakoukoliv rozumnou cenu přenechám (počítám, že rozumná cena by byla tak asi 2000,- za kus).Zatím odpočívají v origo balení a přidám i účet na 15476,-Kč včetně DPH vystavený nissan čr. Mám také mnoho drobností (zadní orig. destičky,čalounění dveří řidiče, sklo dveří řidiče, orig. volant a řadičku, obě přední světla, držák přední spz na facelift model, koleno výfuku před kat., nové uhlíky starteru včetně držáku, koberec do kufru, plech kolo 15", kaslík spolujezdce, apod.). Tak kdyby se to někomu hodilo na ceně se určitě dohodnem popř. vyměním za něco na maximu QX.(je to v praze a jsem na tel 602307730)
Naposledy upravil(a) autobus dne 16.05.2006, 22:17, celkem upraveno 1 x.
blázen
user
Kontaktovat uživatele:

Re: Prodej: tlumiče originál nové za max50% původní ceny!!!

Příspěvek od blázen »

držák přední spz na facelift model....to chtěl tušim doubleejay :)
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..

na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
doublejay
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od doublejay »

Ten drzak by se mi opravdu moooc hodil, pokud bude za rozumnou cenu. Kontakty na me (ICQ, e-mail, tel.) jsou v kontaktovnicku. To plechove kolo - dalo by se to pouzit jako rezerva??? Jak je velke?
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Odpovědět