Žárovky do předních světel.
Žárovky do předních světel.
Přestalo mi svítit jedno přední světlo a když už to budu měnit tak bych tam chtěl nějaké výkonější žárovky (STK budu dělat u známého ), Doporučte co tam vrazit ať to safra konečně trochu svítí. Díky.
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
jo já tam nacpal ty nejvýkonější co sem sehnal, svítili tak pěkně do bíla bylo to trošku lepší než origo, ale i tak to stálo za hovno, těm světlum pomůže jedině demontáš a popelnice
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja tam hella světla mám a k tomu ty nejvýkonější žarovky-jezdím hlavně v noci a ani tak to není moc dobrý ale zlepšení to je.Goodziller píše:Ja jsem premyslel, vymenit ty paraboly, hella snad ma tyhle paraboly mezi universalama, nebo napr. toyota supra je ma taky, ale svitej mnohem lip....
NISSAN 240SX SE(S 13)KA 24DE,ČERVENÁ(R.V.91)VLSD-samosvor,SUPER HI-CAS,ŠÍBR,FÓLIE VZADU,KLIMA,17"225,REZONÁTOR,LADÁK.++240SX S13 KA24E,stíbrná met.(r.v.89)Bývaly majitel 240sx s Fóra.
Pojistky jsem koukal (teda na ty o kterých vím, čili ty vedle spojky a v motorovém prostoru), kabely jsem mrknul na ty na které mrknout jde. Asi budu muset najít nějakého autoelektrikáře, nevíte o nějakém solidním v Brně?Neo píše:Pojistky, kabely, patice. Koukals na to?Na světla je víc pojistek
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
-
- user
Re: Žárovky do předních světel.
Hlavne tam nedavej moc drahy pac me kazdy rok jedna praskne ... mam rozdilne paraboly jednu z modelu facelift ... a prava mi furt prakaPeca píše:Přestalo mi svítit jedno přední světlo a když už to budu měnit tak bych tam chtěl nějaké výkonější žárovky (STK budu dělat u známého ), Doporučte co tam vrazit ať to safra konečně trochu svítí. Díky.
Tak už vím kde je problém. Precvakly dratek v miste kde vychazi z toho konektoru pod svetlem. Bohuzel je tam tak debilni pristup ze jsem to jeste nespravil. Jinak zarovky jsem koupil nejake s o 60% lepsi svitivosti a je to fakt znat...