Co si o tom myslíte?
- cornhollio
- user
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
No nechcem nikoho odradit, ale ked testovali jeden pristroj, ktory zobrazoval kedy preradit (ako v F1) a ten meral tiez otacky zo zapalovaca tak pisali, ze niekedy to blblo, lebo napr. radio dokazalo ovplyvnit ten signal v napati tak, ze ten pristroj nevedel spravne urcit tie otacky. No ale mozno ten GTech je viac vymakany, takze take problemi zvlada.mrkevvzime píše:heh mereni otacek ze zapalovace cigaret tak to je pekny
- cornhollio
- user
A kde to sehnatcornhollio píše:a kolik to koštujeFire píše:Já jsem si pořídil Turbo timer od HKS , a krom klasické funkce to právě umí taky ukazovat otáčky , rychlost , z 0-100/150/200 km/hod sprint na 200/400m atd.. a navíc ještě ukazuje woltáž. Tak nevyplatí se spíš tato hračka ?
Nissan 200sx 1.8 turbo rv:93 Blow off valve MK II red,sportovní filtr.PREMIUM COIL OVER KIT KONI SPORT
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
- cornhollio
- user
100% v kageki racingporsacek píše:A kde to sehnatcornhollio píše:a kolik to koštujeFire píše:Já jsem si pořídil Turbo timer od HKS , a krom klasické funkce to právě umí taky ukazovat otáčky , rychlost , z 0-100/150/200 km/hod sprint na 200/400m atd.. a navíc ještě ukazuje woltáž. Tak nevyplatí se spíš tato hračka ?
FIRE WALK WITH ME
Re: Co si o tom myslíte?
Zdravím členy fóra
Hodil sem to do tohohle tématu,tak mě neukamenujte.
Chlapci ptal sem se dneska jednoho borca na přihlášení Skye s UK doklady tady v ČR a že to dokáže přihlásit na CZ značky i když to je RHD,myslím že to je kokotina...
Majitel od Skye mi povídal že by to šlo přihlásit i v Rakousku,já sem z toho jelen.Vím že to lze jen po přestavbě a vyřizování pak s Dekrou a to ještě nemusí vyjít,nebo když člověk žije v Anglii nějaký čas a pak žije tady v ČR,tak jako přesun majetku...a v poslední řadě nějaká vyjímka postižení....
Mohl by mě někdo do toho zasvětit díky
Hodil sem to do tohohle tématu,tak mě neukamenujte.
Chlapci ptal sem se dneska jednoho borca na přihlášení Skye s UK doklady tady v ČR a že to dokáže přihlásit na CZ značky i když to je RHD,myslím že to je kokotina...
Majitel od Skye mi povídal že by to šlo přihlásit i v Rakousku,já sem z toho jelen.Vím že to lze jen po přestavbě a vyřizování pak s Dekrou a to ještě nemusí vyjít,nebo když člověk žije v Anglii nějaký čas a pak žije tady v ČR,tak jako přesun majetku...a v poslední řadě nějaká vyjímka postižení....
Mohl by mě někdo do toho zasvětit díky