Modifikoval som moj stage3 cip pre pouzitie so vstrekovanim vody. Vstrekovanie vody vyzaduje pomerne znacne zmeny predzapalu a ciastocne aj mnozstva paliva. Postupne ako som ladil svoj system, som sa naucil co a ako a ciastocne som si upravil cip, aby som sa dostal k plynulemu behu motora so spustenym vstrekovanim pod plnou zatazou. Zatial to nie je finalna podoba cipu aku si predstavujem, ale ak sa mi podari zmerat moj aktualny predzapal, tak mozem upravit kompletny cip tak ,aby nebolo treba menit zakladny predzapal (CAS). System je odskusany do tlaku 1.2bar (1.3bar coskoro), ale su tam este hodne velke rezervy. Na naozaj kvalitne naladenie je potrebne vela pokusov a na to nemam cas ani vhodne miesto....a okrem toho uz vykon tazko dokazem vyuzit a rovne cesty ma nudia.
Kazdopadne, kdo sa da na uzasne moznosti ktore vstrekovanie vody prinasa, ma pripraveny upraveny cip a nejake tie skusenosti.
Novy cip
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novy cip
pěkně..kežbych ti jednou napsal,že ho potřebuju... na kolik přijde to vstřikování vody, jestli to neni tajná záležitost?
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
objednaval. www.coolingmist.com