zkraceni tycky od volantu
zkraceni tycky od volantu
da se nejak zkratit tyc volantu mezi tim uchycenim k "palubce" a packama? Mam volant strasne blizko tela a nemuzu sedet pohodlne. Bud nedosahnu na pedaly a radicku a mam volant ok nebo dosahnu na pedaly a mam ruky v pravem uhlu..
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jednomu mýmu kamarádovi,co jezdí relíkros,pujčil v Mostě známej okruhovou felinu,co měla taky navařenej volant,aby ho měl pilot blíž u sebe.Tenhle pilot měl dva mechoše-ten první vzal tyče od dvou volantů,uříz je,přiložil na tupo a svařil.Pak ňákej telefon nebo co,někam vodplul,přišel druhej řka-ty vole fuj,to je ale prasárna-milou tyčku vzal a svárek do hladka obrousil.No a hádejte jak to dopadlo?Tyčka pukla,kotrmelců jak když houmelesáci testujou jezdicí schody a z feliny byl hnedle jinej model.Takže good luck a pevnou elektrodu.
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
No, ja ji mam zkracenou, protoze diky naboji volantu jsem nedosahl na packy a nic se nebrousilo Jezdim s tim 3 roky, delalo se to v atmosfere a ten spoj vypada lip, nez ten original na druhem konci.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...