Jak sundat Turbo?
- Deepstar
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jak sundat Turbo?
ahoj nevite nejaky nejlepsi zpusob jak sundat turbo z Nissana 200sx?ty srouby jsou nejak zasity a nevim ani kde zacit dik za radu. sundavam ho kvuli hluku jako takovej malotraktor asi netesnost.
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
na aute to snad ani nejde...nebo nevim jak...ja sundal svody i s turbem na aute bez vetsich problemu..jestli to tak jde i u CA nevim
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak sundat Turbo?
Na tie dve zadne spodne matky potrebujes plochy kluc a tenke ruky. Je to dost na nervy, ale ked tam dokazes dostat kluc tak rychlostou 1/4 otacky (1/8 svrta matka:)) na jeden zaber to uvolnis a to este budes musiet sem tam prekladat kluc. Modli sa aby si nemal tie matky zapecene, pretoze tam nie je dost miesta (aj ked mozno aj hej) na poriadny zaber.Deepstar píše:ahoj nevite nejaky nejlepsi zpusob jak sundat turbo z Nissana 200sx?ty srouby jsou nejak zasity a nevim ani kde zacit dik za radu. sundavam ho kvuli hluku jako takovej malotraktor asi netesnost.
Ja som to uz daval dole dvakrat, takze sa to spravit aj z motorom v aute, ale urcite je lepsie to robit s motorom vonku (hlavne kvoli rurkam oleja a vody).
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jasne. Odpojit vyfuk, vsetky vzduchove a vakuove hadice, rurky oleja a vody a potom dole turbo aj zo zvodami.Deepstar píše:myslis jako kopletne turbo se svodama a odpojit vyfuk od turba a pak to pude?no nevim zda povolim ty srouby u motoru co drzej svody.
Turbo zo zvodov na motore dole nedas a ked zazrakom aj hej tak naspat nemas sancu
Edit: Myslim, ze matky na zvodoch ani menusia byt taky problem, ale tie tri kur.. co spajaju dumppipe z downpipe ...
Naposledy upravil(a) kenivruh dne 30.10.2006, 15:22, celkem upraveno 1 x.
asi tak moje vlastní zkušenost, motor ven cca 2 hodiny, vyměnit turbo cca 3 hodiny, motor nazpět cca 2-3 hodiny, podle nálady (ven jsem ho dostal i za hodinu a nazpět za 1,5 hodiny, ale to musí všechno klapat), tudíž se vším všudy to vychází na cca 8 hodin max
potřeboval jsem vyměnit t25 za t28 a protože jsem měl málo času, řekl jsem si že to zkusím na autě, turbo dolů 3 hodiny, turbo nazpět i s kompletním zapojením 9 hodin, takže jsem promrdal 4 hodiny a nasranej, protože jsem si ještě omrdal klouby, a to jsem měl štěstí, že jsem žádný šroub neutrhl, protože to by šel stejně motor ven
potřeboval jsem vyměnit t25 za t28 a protože jsem měl málo času, řekl jsem si že to zkusím na autě, turbo dolů 3 hodiny, turbo nazpět i s kompletním zapojením 9 hodin, takže jsem promrdal 4 hodiny a nasranej, protože jsem si ještě omrdal klouby, a to jsem měl štěstí, že jsem žádný šroub neutrhl, protože to by šel stejně motor ven
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak tak,.. výfuk je to nejsnažší,.. sou tam horší přístupy,hlavně když je to model s klimou pak ty klouby fakt trpí motor ven opravdu za 2hodky..Katany píše:vyfuk zespoda golou a dlouhou prodluzkou ;-) 3 srouby a je to ...Deepstar píše:no tak to bude zajimave zkusim to na aute a kdyz to nepujde tak si to radsi necham udelat jinak ruku jsem tam dal a fakt malima otackama jsem srouboval ale velkej pruser je u vyfuku tam snad zadnej klic nedam
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod