2. oficialni sraz se bude konat v sobotu 20. 9.
no tak zkuste napsat kdo vsechno prijede?
dalsi vec => bude to jenom na jeden den nebo si to protahnem do nedele at muzem vypit aspon nejaky pivko?
pokud jo tak vi nekdo o nejakym rozumnym (myslim cenove) ubytovani aniz by to byla UK ubytovna? nejakej rozumnej penzion nebo tak... a zaroven aby nejaka prijemna hospudka byla pobliz:)
dalsi=> co to letiste>? musi se to teda nejak domlouvat nebo je to vpohode a muzem tam prijet kdykoliv?
mno a nejaky dalsi veci typu vecerni jizda pardubicema atd...
NiTroS
`91 red 200SX
dalsi vec => bude to jenom na jeden den nebo si to protahnem do nedele at muzem vypit aspon nejaky pivko?
pokud jo tak vi nekdo o nejakym rozumnym (myslim cenove) ubytovani aniz by to byla UK ubytovna? nejakej rozumnej penzion nebo tak... a zaroven aby nejaka prijemna hospudka byla pobliz:)
dalsi=> co to letiste>? musi se to teda nejak domlouvat nebo je to vpohode a muzem tam prijet kdykoliv?
mno a nejaky dalsi veci typu vecerni jizda pardubicema atd...
NiTroS
`91 red 200SX
zdar, sice ne ten sraz nem??u(teda ?tve m? to ale jedu do Spain), ale dal jsem podn?t na to leti?t? Hroch?v Týnec a ikdy? nejedu tak m??u poslat mapu a info jak se tam jede atd...15km od Pardubic (v?era jsem tam byl na sprintech).
SWED from Pce
SWED from Pce
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
ok, tak mi to prosim posli na nissan200sx@centrum.cz a nebo to posli sem do fora...
dik moc
p.s. ser na spanelsko... sraz bude urcite lepsi
dik moc
p.s. ser na spanelsko... sraz bude urcite lepsi
snad je to dostate?n? podrobn?.Tak?e si to u?ijte a n?co nafoťte a nato?te ))
To leti?t? je bez problém?. Akorát tam mo?ná ob?as pojede n?jake traktor nebo nákla?ák, ale minimáln?. Jinak je to tak 600m dlouhý s asfaltovou plochou na auta vedle hned. Tak?e na sprinty jak d?laný. Jsou tam myslim i ?áry na t?ch 400m.
P.S. NO SRAZU JE MI LÍTO ALE JEDU SI VÁLET ?UNKY NA 14 DNÍ K MO?I ZADARA B)
SWED from Pce
<!--EDIT|NiTroS|Sep 11 2003, 01:26 PM-->
To leti?t? je bez problém?. Akorát tam mo?ná ob?as pojede n?jake traktor nebo nákla?ák, ale minimáln?. Jinak je to tak 600m dlouhý s asfaltovou plochou na auta vedle hned. Tak?e na sprinty jak d?laný. Jsou tam myslim i ?áry na t?ch 400m.
P.S. NO SRAZU JE MI LÍTO ALE JEDU SI VÁLET ?UNKY NA 14 DNÍ K MO?I ZADARA B)
SWED from Pce
<!--EDIT|NiTroS|Sep 11 2003, 01:26 PM-->
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
Nechci se vam do toho montovat,ale ja jsem do ted jeste nepochopil,kde ten sraz vlastne bude a kdo si to bere aspon neofic. pod kridlo.Jedina uzitecna info je raddyho a nitrosuv tlf.Ja prijedu jen na otocku az navecer a tak bych opravdu rad vedel kam mam jet-alespon zhruba.Jemnou navigaci doladim po tlf nebo komunikací s domorodci.
200sx s13 r.v.91
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
Pro jistotu jeste jednou, aby nedoslo k neorganizovanymu chaosu:
<span style='font-size:13pt;line-height:100%'>Sraz bude 20. 9. dejme tomu od 14:00 na letisti u Hrochova Tynce.</span>
<a href='http://200sx.czechian.net/images/mapa.jpg' target='_blank'>pod timto odkazem najdete mapu</a>
<!--EDIT|Ondrey|Sep 11 2003, 11:09 AM-->
<span style='font-size:13pt;line-height:100%'>Sraz bude 20. 9. dejme tomu od 14:00 na letisti u Hrochova Tynce.</span>
<a href='http://200sx.czechian.net/images/mapa.jpg' target='_blank'>pod timto odkazem najdete mapu</a>
<!--EDIT|Ondrey|Sep 11 2003, 11:09 AM-->
240 genuine british BHPs covered with British racing green..